Het Belang van Limburg

Niet kunnen inlossen”

-

Thomas DRIESEN promotie naar de BeNeleague als inzet.”

“Niet dat we de ploeg hebben om te promoveren naar die grensovers­chrijdende competitie, maar dat geldt net zozeer voor Doornik als Atomix, die zich nu kunnen meten met Tongeren en Sasja. Een stuk interessan­ter dan die wedstrijde­n tegen Visé 2, Merksem en Eynatten.”

“Waar het dan misgelopen is? Het was niet het seizoen van Houthalen. We hebben veel blessures gekend en dus maar zelden met de typeploeg kunnen spelen. En dan waren er nog de trainerswi­ssels. Op die momenten was er uiteraard onrust in de rangen en dat werkt niet meteen prestatieb­evorderlij­k.”

Driesen heeft nog geen beslissing genomen met het oog op volgend seizoen. “Ruben Vanhoudt blijft en da’s een goede zaak voor de club. De spelers hebben nu ook duidelijkh­eid. Toch hebben de meeste jongens nog geen beslissing genomen. Er wordt naar mekaar gekeken. Wie doet wat? Zelf heb ik ook nog geen knopen doorgehakt. Ik ga in september aan mijn thesisjaar beginnen. Ik heb wat meer vrije tijd en zie het wel zitten om in te zetten op het handbal. Een overstap naar een club die in de Beneleague actief is, lijkt me wel wat. Er lopen onderhande­lingen met andere clubs, maar concreet is er nog niets. De kans dat ik vertrek in Houthalen is echter wel reëel.”

De kans dat ik vertrek bij Houthalen is reëel. Ik wil inzetten op handbal

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium