Het Belang van Limburg

Weinig gescoord”

-

der deze week jammer genoeg. Wil je mijn condolatie meedelen in dit interview alstublief­t? Ik wil Casper een hart onder de riem steken.” Dat de stadion-dj ‘Babacar’ nog niet heeft kunnen draaien op Stayen? (zucht) Ik weet het. STVV verwachtte veel goals van me. Ik heb er verdorie maar eentje gemaakt, op Beerschot. Veel en veel te weinig, ik ben de eerste om dat toe te geven. Maar blessures heb je niet in de hand.”

ANDRÉ BREITENREI­TER “Zelfs geen match gezien van Hannover 96”

8

“Ik heb nog één jaar contract bij Hannover 96. Breitenrei­ter is er pas sinds dit seizoen, ik heb nog nooit met hem gesproken. Mijn laatste babbel met iemand van Hannover 96 was met de sportief directeur. Ik weet niet wat zij van me verwachten. Opnieuw uitlenen zal moeilijk gaan, omdat mijn contract na volgend jaar afloopt. Zelf ben ik niet één keer naar Hannover kunnen afreizen om hen bezig te zien. Ze staan veilig dertiende in de Bundesliga momenteel. Een slechte ploeg is het dus zeker niet.”

9 JONAS DE ROECK “Altijd correct met me geweest”

“Ik heb niet veel gespeeld onder De Roeck, maar ik kan hem weinig verwijten. Ik lag in de lappen- mand. Toen ik hoorde dat hij weg moest, was dat toch een shock. De Roeck heeft z’n werk gedaan. Misschien heeft hij fouten gemaakt, maar hij heeft ook meerdere grote matchen gewonnen. Ik vind hem geen slechte coach.”

1. ALIOU CISSÉ “Voor Senegal spelen

blijft een droom”

“Aha. De bondscoach van Senegal. Het is de droom van iedere Senegalese voetballer om ooit voor zijn land uit te komen, hé. Dat is bij mij niet anders. Wat zou mijn familie trots zijn. Op het WK in Rusland zijn ze erbij. In de poule met Colombia, Polen en Japan. Vooral van Colombia verwacht ik veel tegenstand, maar toch is Senegal voor mij favoriet voor de groepswins­t.”

 ?? Foto JEFFREY GAENS ?? Gueye ligt onder contract bij Hannover, maar zag zijn Duitse werkgever dit seizoen nog niet aan het werk. “Ik weet niet wat ze van mij verwachten. Opnieuw uitlenen zal moeilijk gaan, omdat mijn contract na volgend jaar afloopt.”
Foto JEFFREY GAENS Gueye ligt onder contract bij Hannover, maar zag zijn Duitse werkgever dit seizoen nog niet aan het werk. “Ik weet niet wat ze van mij verwachten. Opnieuw uitlenen zal moeilijk gaan, omdat mijn contract na volgend jaar afloopt.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium