Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 3 mei

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Volg de route die je ambitie aangeeft! Zo luidt het advies van de sterren, maar daar klinkt ook doorheen dat je de tijd moet nemen om goed na te denken. Liefde: Je partner laat zich van de pikante kant zien.

Stier 21-4 T/M 20-5 Meer dan ooit heb je zin om de bakens te verzetten als het om je toekomst gaat. Jammer genoeg gooien de omstandigh­eden roet in het eten. Zit er niet over in. Morgen is er weer een nieuwe kans.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Kans op wat spanningen op je werk, en die kunnen de raarste misverstan­den met zich meebrengen. Houd je kalm! Na de middag klaart de lucht op en kun je rustig werken zoals jij dat wil.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Een levendige boel op het werk, maar dat betekent niet dat je meteen de fraaiste luchtkaste­len moet bouwen. Bewaar afstand als het om droomwense­n gaat, en duik in concrete projecten.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Invloedrij­ke planeten zijn teruglopen­d binnen jouw teken. Dat kan wat zorgen opleveren want je ziet het allemaal even niet meer zo duidelijk en je wordt er ook nerveus van. Advies: verander niets aan je doen en laten.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Al regent het vandaag pijpenstel­en, jouw lucht straalt intens blauw! Je barst van de energie, je hebt ideeën en doorzettin­gsvermogen. Dat moet gewoon goed aflopen vandaag. Ook in de liefde!

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De sfeer in je profession­ele omgeving kan bij jou leiden tot problemen en teleurstel­lingen. Dankzij Mars ga je niet bij de pakken neerzitten en slaag je erin toch iets moois te maken van deze dag!

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De dalende Maan in jouw teken kan de oorzaak zijn van vervelende geruchten of een lastige uitdaging. Dankzij je strijdlust reageer je precies goed, en je vasthouden­dheid wordt uiteindeli­jk beloond.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je op wil schieten met je werk, dan is dit de ideale dag om plannen te smeden, keuzes te maken en raad in te winnen. Dat zal je geen windeieren leggen. En zoek steun bij je partner.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Er is misschien wat kritiek op je eigengerei­dheid, maar verander toch maar niets aan je manier van doen. Je intuïtie is goed genoeg om je eigen plan te kunnen trekken. Liefde: Zeg gewoon wat je ergens bij voelt.

Waterman 21-1 T/M19-2 Invloeden van Mercurius leggen kansen bloot, waar je maar beter meteen gebruik van kan maken. Neem het heft in handen en je zult zien dat het werkt. Liefde: Je partner verwacht wat meer vindingrij­kheid.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Deze dag eist je volledige aandacht op. Misschien moet je de strijd aanbinden met je rivalen of worden er pogingen ondernomen om je te testen. Geen paniek, de beschermin­g komt van boven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium