Het Belang van Limburg

“Ondanks mislopen promotie toch een klein feestje gebouwd”

-

Wellen ging zaterdagav­ond op bezoek bij Dikkelvenn­e met duidelijke 3-0-cijfers de boot in. Het team van Dennis Hamers ligt daarmee uit de eindronde en blijft in derde amateur. “Ze waren steeds een tikkeltje sneller”, aldus de afscheidne­mende Timmy Bieniek.

Dus toch geen promotie voor KVK Wellen. De zware 3-0-cijfers in een rechtstree­ks duel spraken boekdelen. “We speelden niet goed. Zij waren steeds een tikkeltje sneller in alles en pakten de match heel matuur aan. Gewoonweg beter. Met een volledig fitte kern maakten we misschien meer kans. Bepaalde jongens waren ook al op vakantie, maar Dikkelvenn­e boekte absoluut een verdiende zege”, liet de afscheidne­mende Wellen-ancien Timmy Bieniek optekenen. “Ik denk niet dat dit betekent dat we niet klaar waren voor promotie. We speelden een sterk seizoen en dit team zou in een reeks hoger zeker niet misstaan.”

Topjaar

Hij trekt na vier jaar de deur achter zich dicht om andere oorden op te zoeken. “Ik kan me alleen maar positief over Wellen uitlaten. Een heel leuke ploeg in een heel leuke club. Ik heb hier veel mooie momenten beleefd en ben iedereen enorm dankbaar voor het geduld met mijn blessure. Jammer dat ik niet genoeg kon teruggeven”, aldus het nummer 17 edelmoedig. “Zeker dit jaar was een topjaar. Het mooiste moment was in Zaventem, toen ik terugkeerd­e na twee jaar afwezighei­d. Een pluim voor onze trainer die het maximum uit iedereen haalde. Ik ben trots dat ik deel mocht uitmaken van deze kern. Ondanks het mislopen van de promotie bouwden we gisteren een klein feestje, want alles samen sloten we toch een uitstekend seizoen af en dat gevoel overheerst­e bij iedereen”, besloot Bieniek.

DIKKELVENN­E: De Boel, Euvrard, Pollet, Voet, Delaruelle, Neve (89’ Desmet), Van Eecke, Jabar Zada, Betremieux (87’ Van Damme), Belmans, Martens (84’ Clinckemai­llie).

WELLEN: Rausin, Lowet, Aydemir (70’ Jonckers), Marchandis­e, Heeren, Degeling, Smeets, Kardes, Bieniek, Driesen (58’ Lemmens), Cheprassov (58’ Lormans).

DOELPUNTEN: 27’ Jabar Zada 1-0, 61’ Martens 2-0, 83’ Pollet 3-0.

GELE KAARTEN: Lormans, Kardes. SCHEIDSREC­HTER: Goldberg.

 ?? FOTO GRVG ?? Timmy Bieniek houdt Yannick Euvrard van de bal.
FOTO GRVG Timmy Bieniek houdt Yannick Euvrard van de bal.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium