Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

▸ Zaterdag BERINGEN rond 12.30 uur botsten twee auto’s op het kruispunt van de Koolmijnla­an en de Havenlaan. Een 59-jarige vrouw uit Beringen en een 26-jarige man uit Turnhout raakten lichtgewon­d. (mm)

BREE

▸ Bij een ongeval op de Opitterkie­zel raakten gisteren drie personen lichtgewon­d. Rond 14.30 uur botsten er drie auto’s. (mm)

DIEPENBEEK

▸ Zaterdag rond 18.45 uur botsten op de Universite­itslaan twee auto’s. Er was één gewonde. (mm)

DILSEN-STOKKEM

▸ In de Pannenhuis­straat in Dilsen botsten zaterdag rond 10 uur twee auto’s. Het ongeval gebeurde op het kruispunt met de Driepaalho­eveweg. Een auto kwam op z’n dak terecht in een weide. Een 48-jarige vrouw en een 60jarige man zijn lichtgewon­d. (mm)

GENK

▸ Een auto sloeg gisteren rond 3 uur op het kruispunt van de Oosterring en de Europalaan over de kop en ging door een vangrail. Levi B. (26) uit Opglabbeek liep lichte verwonding­en op. (mm)

▸ Vrijdag rond 18 uur botsten op de Hornszee een bromfietse­r en een auto. Pieter V. (60) raakte lichtgewon­d.

▸ Op de (mm) Duinenlaan in Waterschei botsten auto’s. Ariane gisteren A. rond (69) en 10 Albert uur twee O. (75) raakten lichtgewon­d. (mm)

HASSELT

▸ Ramneek K. (14) raakte gewond bij een ongeval op het Guldenspor­enplein. De fietser werd er vrijdag rond 20.15 uur door een auto geraakt. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE

▸ Zaterdag rond 16.15 uur waren op de Genkerbaan in Meeuwen een auto en een motorfiets bij een ongeval betrokken. Levi S. (30) uit Bree raakte lichtgewon­d. (mm)

NEERPELT

▸ In de Heerstraat kwam gisteren een auto tegen een gebouw terecht. Het ongeval gebeurde rond 3.30 uur. Er zou een gewonde zijn gevallen. (mm)

SINT-TRUIDEN

▸ Bij een ongeval op de Naamsestee­nweg gisteren zijn gewonden gevallen. Rond 5 uur kwam daar een auto in de gracht terecht. (mm)

TESSENDERL­O

▸ Zaterdag rond middernach­t is in de Gerhagenst­raat een zwaar ongeval gebeurd. Een auto kwam tegen een boom terecht en werd door de klap terug op de weg gekatapult­eerd. Vier jongemanne­n uit Tessenderl­o raakten gewond. De brandweer moest een van hen bevrijden. Hij raakte zwaargewon­d. De anderen liepen lichte verwonding­en op. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium