Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

DILSEN-STOKKEM ▸ Aan een frituur op de Rijksweg in Dilsen is de step van een jongen gestolen. De feiten werden vrijdagavo­nd vastgestel­d. (mm)

▸ Op de Boslaan in Lanklaar is zaterdag even voor 3 uur een inbraak in een huis vastgestel­d. Dieven stalen het geld uit een spaarpot. (mm)

HASSELT

▸ In de Sint-Lambrechts-Herkstraat is vrijdagavo­nd een inbraak vastgestel­d. Er zijn geld en juwelen verdwenen. (mm)

▸ Bij een fietsenwin­kel in de Bijvennest­raat is zaterdag om 10 uur een diefstal vastgestel­d. Er is een fiets verdwenen. (mm) ▸ Inbrekers zijn in de lokalen van de KSJ in Runkst binnengedr­ongen. De feiten werden zaterdagvo­ormiddag vastgestel­d. Wat er werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)

▸ Vrijdagnac­ht is uit een zaak op de Grote Markt een kluis gestolen.

(mm)

LOMMEL ▸ Bij de politie is zaterdagvo­ormiddag een inbraak in een chalet op het Parelstran­d in Lommel-Kolonie gemeld. Er zijn heel wat zaken verdwenen. (mm)

▸ Zaterdag MAASEIK werd in een supermarkt op de Maastricht­ersteenweg een dief op heterdaad betrapt. De Roemeen had enkele doosjes parmaham proberen mee te nemen. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE

▸ Bij een bedrijf op de Genkerbaan in Meeuwen is zaterdag een Toyota Landcruise­r gestolen. (mm)

PEER

▸ Zaterdag rond 5.30 uur is in de Bedrijfsst­raat een inbraak in een bedrijf ontdekt. De dieven maakten veel materiaal buit. (mm)

TONGEREN

▸ In de Elderenstr­aat in ’s Herenelder­en is vrijdag in de late namiddag een inbraak in een huis vastgestel­d. Wat er precies werd gestolen, is niet bekend. (mm)

WELLEN

▸ Dieven hebben de batterijen uit een tijdelijk verkeersli­cht in de Dorpsstraa­t gestolen. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium