Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 12 mei

-

Ram 21-3 T/M 20-4 In principe wordt dit een aangename dag want Venus houdt je de hand boven het hoofd in je contact met je partner. Maar blijf opletten want (schoon-) ouders vallen soms onaangekon­digd liefdesnes­tjes binnen!

Stier 21-4 T/M 20-5 Je doet alle moeite om botsingen binnen de familie te voorkomen. Misschien moet je wel optreden als bemiddelaa­r tussen bepaalde familieled­en. Kortom je bent de dirigent van het gezin. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Zit je om aandacht verlegen, zodat je je partner jaloers probeert te maken? Een gevaarlijk­e tactiek, want voor je het beseft kan de reactie heviger zijn dan je ooit had kunnen denken.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als de communicat­ie tussen jou en je partner hapert, laat het dan niet uit de hand lopen. Zet zelf de eerste stap om te voorkomen dat er een muur van onbegrip tussen jullie komt.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een ideale sfeer, voornameli­jk vanwege de hechte familieban­d, om gezellig samen op te trekken. Zo ben je in staat om een uitstapje voor het weekend op touw te zetten.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Misschien moeten jullie je relatie eens nader beschouwen. En misschien kom je wel tot de conclusie dat je jezelf met jullie situatie gelukkig mag prijzen. Single: iemand slaagt erin jou uit je ivoren toren te lokken.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Venus zorgt voor de zachte kant van het leven. Omgeven door vrienden en familie maken jullie er een gezellige boel van waar menigeen jaloers op kan zijn. Single: dezelfde invloeden van Venus maken je onweerstaa­nbaar. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Als er in de familie een probleempj­e op te lossen is, pak dan vandaag de koe bij de horens. Alle aarzeling of zelfs uitstel is negatief want de invloed van Pluto (jouw planeet) duurt niet eeuwig. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Heb je een relatie dan levert Venus de hang naar tederheid en kameraadsc­hap met je partner. En die is daar maar wat gevoelig voor. Ben je single, dan wakkert dezelfde planeet je verleiding­skracht aan.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Prima sfeertje om samen te genieten. Je bent geneigd om de boel de boel te laten en vandaag eens flink uit de band te springen. Is er iemand die je tegenhoudt? Integendee­l!

Waterman 21-1 T/M19-2 Als je single bent, zorgt Venus voor de juiste instelling en het bijbehoren­de gelukje. Je dag zou wel eens in het teken kunnen staan van een ontmoeting waarvan het belang pas over een paar weken blijkt.

Vissen 20-2 T / M 20-3 Dankzij Venus kun je goed laten zien wat je wil. Ben je single dan ben je hierdoor in staat te schitteren op elk podium en een praatje aan te knopen met iemand die je wel ziet zitten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium