Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 14 mei

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De week gaat rustig van start op je werk. Je neemt de tijd om de zaken kalm te overzien. Je houdt het vizier gericht op je einddoelen maar vergeet de details niet en besteedt evenmin aandacht aan de geruchten.

Stier 21-4 T/M 20-5 Zoals muziek de stemming bepaalt, zo ben jij met je gedrag in staat mensen tot elkaar te brengen. Je haalt de angel uit de discussie als je wijst op een gemeenscha­ppelijk doel. Dat wordt zeer gewaardeer­d.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Het dreigt meteen een beetje uit de hand te lopen op je werk, maar als je er even geen punt van maakt dat de rest nog niet helemaal wakker is, kan het tegen de middag toch nog goedkomen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Een dag waarop er teveel van je gevraagd kan worden, vooral als je rechtstree­ks klantconta­ct hebt. Je wordt constant uitgedaagd en sommige gesprekspa­rtners leggen echt op alle slakken zout.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Ineens zit je in een situatie die veel van je dynamiek en creativite­it vergt. Daar ben je eigenlijk wel blij mee, maar onderschat de klus niet. Thuis vind je weer het evenwicht en houvast.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Het vertrouwen dat je krijgt op je werk geeft je een massa energie. In zo’n sfeer weet je precies wat je te doen staat en neem je de vrijheid om eigen initiatiev­en te ontplooien.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Een geweldige dag op je werk want... hocus pocus de stress verdwijnt en het vertrouwen is terug. Liefde: Thuis slooft iedereen zich uit voor jou, probeer daar ook eens waardering voor te tonen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een negatieve dag. Schiet niet meteen in de stress, er dreigt geen gevaar. Je moet zoveel dingen tegelijk aanpakken dat er uiteindeli­jk nergens iets van terecht komt. Geen wonder dat je snel aangebrand bent. Relax!

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het lijkt wel of alles buiten jou om geregeld wordt. Pik het niet allemaal en zorg dat je mee kunt beslissen over de werkomgevi­ng waarin ook jij je prettig moet voelen. Er zijn er trouwens meer zoals jij!

Steenbok 22-12 T M 20-1 Je plannen worden gedwarsboo­md door figuren die doen alsof het allemaal van nul en generlei waarde is. Vandaag kun je laten zien dat ze helemaal fout zitten. Liefde: Laat blijken wat je zo goed vindt van je partner.

Waterman 21-1 T/M19-2 Als je altijd maar tot het uiterste moet gaan om iets gedaan te krijgen, geniet dan vandaag van de mogelijkhe­id om een nieuwe kans te grijpen. In elk geval kun je laten zien wat je in je mars hebt.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een hoop interessan­te contacten op je werk. Doe volop mee, je kan laten zien wat je in je mars hebt en er wellicht ook nog wat van opsteken. Liefde: Denk eraan dat je ook nog een relatie hebt!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium