Het Belang van Limburg

Vlaams goud voor Schepers

-

TOESTELTUR­NEN:

Op de Vlaamse kampioensc­happen toesteltur­nen voor jongens op A-, B- en I-niveau in Wespelaar veroverde Kyano Schepers (Olympia Houthalen) de Vlaamse titel bij de 12- en 13-jarigen. Nog op A-niveau ging brons naar clubgenoot Bram Vanmullem (14-18 jaar). Op B-niveau was er zilver voor Jason Fraiponts (18+) en brons voor Yani De Neef (16-18), beiden aangeslote­n bij Olympia Houthalen. Goran Joosten (Olympia Houthalen) en Arno Hermans (De Eik Lommel) pakten respectiev­elijk zilver en brons bij de I-9jarigen.

DUBBELE MINITRAMPO­LINE: Zilver voor De Clerck en Schepers -

Ilyse De Clerck (Palfit Paal, bij de 11-12jarigen) en Astrid Schepers (Olympia Zonhoven, bij de 13-14-jarigen) sprongen allebei naar zilver op de Vlaamse kampioensc­happen dubbele minitrampo­line op C-niveau in Mechelen.

TRAMPOLINE: Zilver -

voor

Verboven

In Mechelen behaalde Niels Verboven (Palfit Paal) zilver bij de 11jarigen op de Vlaamse kampioensc­happen trampoline op C-niveau.

TUMBLING: Goud voor Hansen -

De Limburgse delegatie sleepte op de Vlaamse kampioensc­happen tumbling op C-niveau in Mechelen één gouden en drie zilveren medailles in de wacht. Het goud ging naar Mathis Hansen (TK Bilzen) bij de 13-14-jarigen. Zilver was er voor Febe Geyskens (Desem-Harop Genk, bij de 12jarigen), Lore Eerlingen (Jong&Moedig Genk, bij de 15-jarigen) en Lara Kusters (KKBT Bree, bij de 17-18-jarigen).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium