Het Belang van Limburg

Hattrick voor familie Ulenaers

Kristof en Nathalie clubkampio­en Cédric winnaar netto-klassement

- Xavier CHAMPAGNE

Alleen maar glunderend­e gezichten bij de familie Ulenaers na de clubkampio­enschappen op Royal Limburg. Onder het goedkeuren­d oog van vader Jaak won het gezin op Houthalen alles wat er te winnen was. Limburgs nummer één Kristof en zus Nathalie kroonden zich tot clubkampio­en en broer Cédric was de beste in in het nettoklass­ement. Een opmerkelij­ke hattrick dus…

“Er was wel even twijfel of ik in het Houthalens­e clubkampio­enschap zou kunnen starten”, verraste Limburgse nummer één Kristof Ulenaers. “Ik heb nog steeds last van een cyste in mijn rechterhan­d en soms is de pijn niet te harden. Ik overweeg zelfs een tweede operatie, vooraleer half augustus terug te keren naar de States.”

Pijnstille­rs

Kristof combineert immers studies met golf aan de University of North Texas. “Gelukkig viel het dankzij wat pijnstille­rs vandaag mee. Wel was het ontzettend fijn om samen met mijn zus én broer te mogen juichen.” Op Flanders Nippon had Mattias Withofs de breedste glimlach. Hij startte enigszins als favoriet, alhoewel hij door zijn studies nog nauwelijks aan golfen toe komt. Mattias klom samen met de niet bedreigde Bim Poonpol Paowana op het hoogste podium. Ook jeugd aan het feest op Spiegelven. Daar verlengde Anthony De Schutter zijn clubtitel. Bij de dames stond er uiteraard geen maat op Limburgse nummer één Lydia Vanaken, die wel weerwerk kreeg van Ana Elena Kusters. Eveneens jeugdige gezichten op het podium in Millennium Paal. Julie Tournier verlengde haar titel, terwijl Maric Daerden zijn steile opgang met een eerste clubkroont­je onderstree­pte.

Wel vertrouwde gezichten op Golfforum Lummen waar Tom Moons andermaal de clubtitel greep. Viviane Vermeulen juichte bij de dames.

 ?? FOTO ROYAL LIMBURG ?? Limburgse nummer één Kristof Ulenaers (foto rechts) zag zus Nathalie en broer Cédric eveneens succesrijk uithalen op Royal Limburg.
FOTO ROYAL LIMBURG Limburgse nummer één Kristof Ulenaers (foto rechts) zag zus Nathalie en broer Cédric eveneens succesrijk uithalen op Royal Limburg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium