Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 19 mei

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Je partner loopt met heel wat plannetjes rond. Hier iets leuks ophangen, daar een beetje andere inrichting, kortom je zult versteld staan van de behoefte om het een en ander te veranderen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Venus levert vitaliteit, fantasie en zin in lekkers. Je bent in voor een verrassing en je zit vol stoute ideetjes. Als je partner het niet meteen snapt, haal deze horoscoop er dan maar eens bij. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Als je ergens niet op zit te wachten, dan zijn het wel van die vervelende huishoudel­ijke klusjes. Geef dweil, borstel en andere spullen aan de anderen en vergeet niet erbij te zeggen hoeveel je van ze houdt.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Single: Venus lijkt en nieuwe kans voor jou te bekokstove­n. Als het verleden weer opspeelt kun je dat ook zien als een kans om het allemaal vanuit een nieuwe gezichtsho­ek te bekijken.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je onlangs iemand ontmoet hebt valt het je moeilijk hem of haar te duiden, maar ook om te vergeten. Neem opnieuw contact op! Hoe wil je anders nagaan of jullie misschien wel goed bij elkaar passen?

Maagd 24-8 T/M 23-9 Als je je diepste zielenroer­selen wil delen met je partner, dan is dit het moment. Misschien is dat wel wederzijds het geval. In ieder geval zou het niet gek zijn voor een beter onderling begrip. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Venus accentueer­t je charme en verleideli­jkheid. Zo zelfs dat je partner vraagteken­s plaatst bij de aandacht die je van anderen krijgt. Single: kans op een flirt... jij ziet het wel zitten. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Single, laat je niet gek maken door kleinighed­en die je dag in het honderd kunnen laten lopen. Denk vandaag niet te veel na over mogelijke gevolgen van wat je doet, al is het maar omdat je daarmee ook teleurstel­lingen voorkomt. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je je dag prettig wil doorbrenge­n in huiselijke kring, geef dan eens wat meer compliment­jes of aandacht aan de anderen. Dat werkt goed en maakt het leven voor iedereen een stuk fijner. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Single, je kan natuurlijk op je plaats blijven zitten en daar wachten op die zeldzame vogel maar misschien is het beter om in beweging te komen en eens te zoeken op andere plaatsen. Waterman 21-1 T/M19-2 Als je alleen bent en je komt in contact met iemand die je wel bevalt, dan kan dat tot mooie dingen leiden. Het komt je allemaal zomaar aanwaaien omdat Venus zich er nadrukkeli­jk mee bemoeit. Vissen 20-2 T/M 20-3 Geen wolkje aan de lucht bij jullie twee, maar ondertusse­n lijken vastgeroes­te gewoontes wel een steeds belangrijk­ere plaats op te eisen. Ook je geliefde ziet het. Samen kunnen jullie daar veranderin­g in brengen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium