Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 24 mei

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Zowel thuis als op het werk kan je profiteren van een gunstige stand van de sterren. Nieuwe ontmoeting­en kunnen de uitwerking van een verjonging­skuur hebben. Liefde: Je relatie is wel bestand tegen een stootje. Gelukkig maar.

Stier 21-4 T/M 20-5 Pas op! Je loopt met het hoofd in de wolken, maar daar is het nu even niet de tijd voor. Blijf realistisc­h, bekijk de situatie zoals hij is en niet zoals je zou willen dat hij was.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Voorzichti­gheid troef, denk eerst na voordat je iets zegt. Als je er per ongeluk iets uitflapt zou het zomaar kunnen dat je iemand die jou wil helpen juist tegen je in het harnas jaagt.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je gaat op een ingenieuze en creatieve manier te werk en dat gaat zeker voor succes zorgen, alleen nu nog even niet. Heb geduld. Liefde: Er lonkt een avontuur, maar kijk uit voor complicati­es.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je werk goed en tijdig afmaken, dat is de motor die jou voortdrijf­t. Kijk uit dat je jezelf niet overschat. Ook als je misschien wat meer aankunt dan anderen, zelfs jij hebt je grenzen.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je zit goed in je vel, je vrijheid van handelen is groot en de zaken gaan gewoon hun gangetje. Misschien is het wel een goed moment om te proberen de perfectie nog iets meer te benaderen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als je aan een verkoop zit te denken: het lijkt geen slechte dag voor onroerend goed. Verder bestaat de kans dat zelfs je grootste ambities gerealisee­rd kunnen worden. Je ruimt alle obstakels uit de weg.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Zowel op je werk als thuis ben je leergierig en bereid om te experiment­eren. Zo’n instelling kan leiden tot aardige verrassing­en, verbreedt je horizon en helpt misschien ook wat vooroordel­en uit de wereld.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De zaken verlopen kalm en de tijd is rijp voor nieuwe initiatiev­en. Als je een vrij beroep uitoefent is het hoog tijd dat je je financiële situatie op orde brengt, er lijkt een controle op komst.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je krijgt het dringende advies om heel omzichtig te werk te gaan, ook als er helemaal niets aan de hand lijkt te zijn. Vandaag kan dat van het ene op het andere moment helemaal veranderen.

Waterman 21-1 T/M19-2 De planeten die voor de energie moeten zorgen bemoeien zich nadrukkeli­jk met jou, dus aan dynamiek geen gebrek. Aan jou de taak om dit goed te gebruiken. Misschien wel in een nieuwe baan?

Vissen 20-2 T/M 20-3 Winst, nieuwe relaties, een steun in de rug van onverwacht­e zijde, het lijkt allemaal voor je klaar te staan zonder dat je er iets voor moet doen. Een ‘open mind’ en een relaxte houding zijn genoeg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium