Het Belang van Limburg

PAOK zet zijn zinnen op Karelis

-

Volgens verschille­nde Griekse media heeft PAOK, dat als de Griekse nummer twee deelneemt aan de voorrondes van de Champions League, verregaand­e interesse in Nikos Karelis (foto). In Genk liep nog geen bod binnen. Een vertrek van Karelis en/of Samatta is niet onbespreek­baar maar er moet wel boter bij de vis komen, zodat de club op zoek kan naar een alternatie­f.

STVV polst Benson - Genk staat niet afkerig tegenover een uitleenbeu­rt van Benson, die de jongste maanden het wedstrijdb­lad nog amper haalde. Onder meer STVV informeerd­e al naar de buitenspel­er maar de meest concrete interesse komt van Waasland-Beveren. Naranjo: La Coruna en Malaga - De kans is klein dat José Naranjo, die in principe terugkeert na een uitleenbeu­rt aan Leganes, opnieuw het Genkse shirt aantrekt. Malaga en Deportivo La Coruna, twee degradante­n uit de Primera Division, zien de aanvaller alvast passen in hun nieuwe promotiepl­annen.

Jonge Ghanees in aantocht – De 18-jarige Ghanees Gabriel Leveh, een centrale middenveld­er van Tema Youth, onderging gisteren medische testen in Genk. Leveh wordt in eerste instantie ondergebra­cht bij de beloften.

Abonnement­sprijs stijgt niet - Volgende week woensdag begint bij Genk al de abonnement­enverkoop voor volgend seizoen. Vanaf dan kunnen abonnees online hun abonnement verlengen. De verkoop in de ticketshop zal starten op dinsdag 5 juni. De voorbehoud­en periode voor abonnees zal duren tot en met zaterdag 23 juni. Hierna worden alle niet verkochte plaatsen vrijgegeve­n, waarna op woensdag 27 juni de vrije verkoop start.

De prijs voor een abonnement stijgt niet. Het is zelfs de bedoeling om voor een aantal zitplaatse­n achter het doel het tarief te verlagen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium