Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 28 mei

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Als het op koppigheid en welbespraa­ktheid aankomt hoef je je geen zorgen te maken. Maak er gebruik van als je moeilijke concurrent­ie uit wil schakelen of met iemand een appeltje te schillen hebt.

Stier 21-4 T/M 20-5 De zaken die je doet, staan sowieso onder een gunstig gesternte, maar daarnaast zijn er ook hele nieuwe kansen. Aan jou de keus om ze te negeren of om vol toe te tasten. Je hebt het geluk aan je zijde!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Maak je er op je werk niet met een jantje-van-leiden vanaf, want dat ga je bezuren. Liefde: je partner begint langzaamaa­n genoeg te krijgen van smoesjes en verwacht van jou dat je eerlijk bent.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Er wordt veel van je verwacht op je werk en er worden heel wat beslissing­en op je frele schouders geladen. Maar je bent sterk genoeg om met een glimlach op je gezicht de zwaarste klussen te klaren.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je doet er goed aan om alles wat met financiën te maken heeft, achterwege te laten. Wat al het andere betreft staat voorzichti­gheid voorop. Sta je voor een belangrijk­e beslissing? Vraag dan om garanties!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Om op je werk goede resultaten te bereiken moet je vooral kalm blijven, je door niemand van de wijs laten brengen en je krachten bundelen. Alleen zo blijf je overeind in de chaos om je heen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De Maan in je teken spoort je aan om de handen uit de mouwen te steken. Het geluk is met je, je energie is top en je ziet precies waar de schoen wringt. Genoeg om een stap voorwaarts te doen in je carrière.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je voelt dat je in vorm bent, en al met al ben je prima in balans. Je hebt genoeg zelfvertro­uwen en kunt je ideeën concreet maken. Alleen niet meteen resultaten verwachten! Succes kost tijd.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je met relatiepro­blemen te maken krijgt, ga dan niet meteen tegen de ander(en) in, maar kijk eerst naar jezelf. Misschien ben je iets te veeleisend. Scheutje water bij de wijn, misschien?

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Roddels en andere praatjes kunnen een negatieve invloed hebben. Houd je bij de feiten en niet bij de schimmige en onrealisti­sche informatie die je van de andere kant krijgt.

Waterman 21-1 T/M19-2 Zorg dat je bij al je acties vaste grond onder de voeten houdt. Je zult eerst heel wat vooroordel­en uit de weg moeten ruimen, maar uiteindeli­jk zul je worden beloond voor al je inspanning­en.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Zorg dat je bij alles wat je doet geloofwaar­dig blijft. Ga pas op een aanbod in als je helemaal zeker bent van je zaak, vraag desnoods om advies. Liefde: je komt geen aandacht te kort.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium