Het Belang van Limburg

Q-World Tour van Limburgse Serina zit erop

-

De 21-jarige Serina Rubio uit Heusden-Zolder, die vorige maand de Q-World Tour won, is sinds zondag terug in het land. Serina heeft samen met haar zus Lorena in één maand negen concerten meegepikt van negen topartiest­en in evenveel wereldsted­en.

De tour bracht Serina en Lorena de hele wereld rond: van Hongkong over Lissabon naar Dublin, Keulen, Santiago (Chili), Dallas, Los Angeles en Chicago en Melbourne. “Het was een onvergetel­ijke ervaring”, zegt Serina. “Samen met mijn zus heb ik een maand lang kunnen genieten van de wereld en van muziek. De eerste avond waren we geland in Hongkong. Ik wist niet wat te verwachten, maar achteraf bekeken was dat de leukste bestemming van allemaal, echt een geweldige stad. Op verschille­nde plaatsen had Q-music activiteit­en georganise­erd, zoals een ballonvluc­ht in Melbourne en de studiotour bij Warner Bros in Los Angeles. Echt genieten!” Het beste concert was volgens Serina dat van Katy Perry in Keulen. “Helemaal mijn ding. Die show was af, net als het decor en haar outfits. En zoals zij kan zingen! Onvergetel­ijk.” Het concert van Harry Styles in Santiago viel dan weer het minste mee. “Het vond plaats in een klein zaaltje en iedereen zong elk woord mee. Dat hadden wij nog nooit gezien. Ik heb wel ondervonde­n dat een maand touren ook erg vermoeiend kan zijn. Hoe doen die zangers dat toch altijd?”, besluit Serina.

 ?? Foto RR ?? Het concert van Katy Perry in Keulen. “Het beste dat we gezien hebben. Echt helemaal mijn ding”, zegt Serina.
Foto RR Het concert van Katy Perry in Keulen. “Het beste dat we gezien hebben. Echt helemaal mijn ding”, zegt Serina.
 ?? FOTO RR ?? Serina (l.) en zus Lorena als vips op het concert van Sam Smith in Lissabon.
FOTO RR Serina (l.) en zus Lorena als vips op het concert van Sam Smith in Lissabon.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium