Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

HASSELT

In de Heidestraa­t in Kuringen zijn woensdagmi­ddag een vuilniswag­en en een auto gebotst. De 41jarige Malika A. uit Zonhoven raakte daarbij gewond. (maw)

NEERPELT

In Damsheide is een bewoner uit de straat dinsdag rond 17 uur van de weg geraakt met zijn auto. De 82-jarige bestuurder ramde een buspaal, een brievenbus en een omheining. De man is voor medische controle naar het ziekenhuis overgebrac­ht. (maw)

BILZEN

Een 78-jarige vrouw uit Bilzen is woensdagmo­rgen even over negen gewond geraakt bij een aanrijding. De voetgangst­er werd geraakt door een fietser. De vrouw is met verwonding­en aan de knie overgebrac­ht naar het ziekenhuis. (maw)

In Eigenbilze­n in de Hoefaertwe­g is een 70-jarige fietser uit Hoeselt gewond geraakt bij een ongeval. Rond 16.15 uur kwam hij er gisteren in aanrijding een auto. (maw)

MAASEIK

De 42-jarige G.N. uit Bree is dinsdag rond 17 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Breeërweg in Maaseik. In de bocht richting Bree belandde hij in de berm tegen een verlichtin­gspaal. (maw)

OVERPELT

In de Europalaan is woensdagmi­ddag rond 13.30 uur een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. (maw)

LEOPOLDSBU­RG

Een fietser is woensdagna­middag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde in de Nicolaylaa­n. (maw)

MEEUWEN-GRUITRODE

Woensdagna­middag rond 15 uur is een fietser gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in de Peerderbaa­n in Meeuwen.(maw)

Bij een botsing tussen twee auto’s in de Onderwijsl­aan in Genk is woensdag rond 16.30 uur een gewonde gevallen. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium