Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 19 juni

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Gunstige invloeden maken dat je je als een vis in het water voelt. Je maakt handig gebruik van de gesprekken die je vandaag voert om je ideeën op een prettige manier in het garen te hangen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Mars en Mercurius lijken de handen ineen te slaan. Ze geven je ideeën en zin om aan te pakken. Neem je wel even de tijd om het parcours te verkennen voor je de afdaling induikt?

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Opgepast, je bereidheid om in je eentje te werken kan de zaak wel eens op z’n kop zetten en je kans op slagen verkleinen. Als je teamgeest toont en duidelijk bent, schiet je waarschijn­lijk meer op.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Door de steun die je krijgt van Mars, krijg je misschien ook de indruk dat niets je plannen kan dwarsbomen. Je hebt gelijk... tot op zekere hoogte. En het gaat erom dat je dat punt niet moet overschrij­den.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een prima dag om de handen uit de mouwen te steken en aan te pakken want je wordt gesteund door Mars (kracht) en Saturnus (wijsheid). Maak er gebruik van en ga koste wat het kost door met wat je wil bereiken.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Zo gaat het goed, nou ja, bijna! Want je bent dan wel goed bezig, er zijn ook figuren die het je misgunnen. Laat je niet klein krijgen. Liefde: Onverwacht­e ontmoeting­en maken het leven soms heel mooi.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Alles gaat prima op je werk maar toch is er iets waar je je zorgen over maakt. Vertrouw op je gevoel en blijf op je hoede. Als er dan iets gebeurt ben jij er in elk geval als de kippen bij.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Oppassen, want de dalende Maan kan ertoe leiden dat je niets van anderen pikt, telkens de aanval kiest en het woordje “nee” op je lippen bestorven ligt. Gelukkig waait dat ook weer over.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Wat je werk betreft kan je instelling niet beter, je bent efficiënt en iedereen kijkt naar je op. En dan is er nog een goede raad: let op je lijn, geef niet telkens toe aan je smaakpapil­len.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Mars maakt je hyperactie­f. Gevolg: Je neemt te veel hooi op de vork en uiteindeli­jk komt er nergens iets van terecht. Dat is helemaal niet goed voor je image, dus doe maar eens kalm aan.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een dag die gemaakt lijkt voor jou. Je kunt over de gewenste middelen beschikken en rustig je vleugels uitslaan. Liefde: Er staat je maar één ding te doen, uit de sleur breken en jezelf vermaken.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Ambitie en verleiding, daar draait het om. De eerste zorgt ervoor dat je uit je schulp kruipt en goede voorstelle­n doet, de tweede is van invloed in de gesprekken die je voert.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium