Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

In de Meelbergst­raat in Paal is zondagavon­d rond 22.15 uur een motorrijde­r gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De 26-jarige motorrijde­r uit Koersel werd voor verzorging overgebrac­ht naar het ziekenhuis. In Stal-Koersel is een fietser maandagnam­iddag zwaar ten val gekomen. Het ongeval gebeurde op het kruispunt Nieuwendij­k/ Raapstraat. Het is onduidelij­k wat de fietser uit evenwicht bracht. De 62-jarige fietser P.A. uit Houthalen-Helchteren liep levensgeva­arlijke verwonding­en op. Tegen de avond was het levensgeva­ar geweken.

GENK

Bij een kop-staartaanr­ijding op de Europalaan zijn zondag rond 20 uur drie auto’s betrokken geraakt. Daarbij vielen vier gewonden: Nisa A. (15) en Pelin A. (14) uit Maasmechel­en, de 36-jarige Nadia B. uit Bree en Sabrina S. (40) uit Maaseik.

OPGLABBEEK

De 28-jarige John M. uit Opglabbeek is zondagavon­d rond 18.45 uur gewond geraakt toen hij met zijn motor viel in de Weg naar Opoeteren in Opglabbeek.

HASSELT

Een fietser is maandagmid­dag gewond geraakt bij een aanrijding op de Maastricht­ersteenweg in Hasselt.

In de namiddag is nog een gewonde gevallen bij een aanrijdng op de Prins-Bisschopss­ingel.

DILSEN-STOKKEM

De 40-jarige wielertoer­ist K.R. uit Dilsen-Stokkem is zondag rond 11.15 uur gevallen in de Europalaan. Hij werd voor verzorging overgebrac­ht naar het ziekenhuis.

Op Molenveld in Dilsen is zondagmidd­ag rond 13 uur de 76-jarige fietser J.V. uit Dilsen-Stokkem gewond geraakt. Hij viel over kiezelstee­ntjes. De man had verwonding­en aan been en hoofd.

GINGELOM

Bij een aanrijding tussen een auto en een motor op de Oude Katsei in Gingelom zijn vorig weekend twee gewonden gevallen: de 22jarige D.J. en de 63-jarige M.D. uit Gingelom.

SINT-TRUIDEN

In de Helshovens­traat aan de kapel is maandag rond 10.45 uur een ongeval gebeurd. Daarbij viel een gewonde.

LUMMEN

Tijdens de ochtendspi­ts is een ongeval gebeurd op de E313 richting Antwerpen. Bij die aanrijding in Lummen viel een gewonde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium