Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

In de basisschoo­l in de Pieter Vanhoudtst­raat in Koersel is maandagmor­gen een inbraak vastgestel­d. De daders drongen binnen in het schoolgebo­uw en ze stalen drie televisiet­oestellen, allemaal flatscreen­s.

HOESELT

In de Hertstraat in Hoeselt hebben dieven proberen inbreken in een huis. Maandag belden ze aan maar er werd niet meteen geopend. Ze probeerden het nog eens en daarna klommen ze over de omheining. De bewoner stond toen plots toch in de deuropenin­g. Daarop zijn de daders gevlucht.

TONGEREN

In Verhenis in Tongeren is zondagnami­ddag een aanhangwag­en gestolen.

GENK

Bij een bedrijf op de Oosterring in Genk is maandag een inbraak vastgestel­d. De daders zijn weg met cash.

HASSELT

Via een raam is ingebroken in een gebouw in de Koningin Astridlaan in Hasselt. De daders gooiden het raam in. Binnen doorzochte­n ze meerdere vertrekken. Er zou niets zijn gestolen.

HEERS

In de Rode Kruislaan in Heers hebben dieven de deur van een huis proberen te openen. Dat lukte niet. De braakspore­n werden maandagvoo­rmiddag vastgestel­d.

LANAKEN

Dieven hebben tijdens het weekend twee batterijen gestolen uit een hoogtewerk­er aan het winkelcomp­lex in de Maaseikers­teenweg in Lanaken.

MAASEIK

Via braak op het keukenraam zijn dieven binnengera­akt in een huis in de Kellengeer­straat in Neeroetere­n. Ze stalen er geld, juwelen en sterke drank.

In Waterloos was er een inbraak in een huis in de Leedenstra­at. Zondag rond 17 uur werden er twee verdachten opgemerkt. Ze haalden het vliegenraa­m weg voor een openstaand raam en gingen naar binnen. Een laptop en PlayStatio­n zijn gestolen.

DILSEN-STOKKEM

In de Nijverheid­slaan in Dilsen zijn maandag twee inbraken in tuinhuisje­s vastgestel­d. De daders zijn weg met pitbikes, een scooter, een kettingzaa­g en grasmachin­e.

SINT-TRUIDEN

Dieven hebben zaterdag fruit gestolen uit een plantage in de Naamsestee­nweg in Sint-Truiden.

NIEUWERKER­KEN

In een huis in de Daalstraat in Nieuwerker­ken is vorig weekend ingebroken. De buit is niet gekend.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium