Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 5 juli

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Wat je werk betreft loopt vandaag alles op rolletjes, tijdens vakantie kun je rekenen op de fantasie van een vriend(in). Single, vandaag geldt maar één ding: zorg dat je voorop loopt en er op tijd bij bent.

Stier 21-4 T/M 20-5 Op het werk is je bekende koppigheid vandaag je belangrijk­ste troef, vooral als je in een team werkt. Neem het voortouw en zorg ervoor dat jouw manier van werken wordt aangehoude­n. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Zeker als je contact hebt met (winkelend) publiek, lijk je constant uitgedaagd te worden. Je intuïtie vertelt je wat je moet doen en draagt oplossinge­n aan. Single, loop niet te hard van stapel!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Collega’s vinden je misschien een uitslover, maar daar hoef je je niets van aan te trekken. Probeer je te bevrijden van routineklu­ssen en volg je eigen, originele weg. Zo haal je euro’s en succes binnen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Energie en doorzettin­gsvermogen, daar moet je het van hebben. Vooral als er nog dingen af moeten voordat je straks vakantie neemt. Buig je ook nog even over de financiën, zodat je niet voor verrassing­en komt te staan.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Op het werk gaat alles zijn gangetje, maar als je vakantie hebt kunnen je naasten in opstand komen als je te veel je willetje aan hen wil opdringen. Blijf kalm en luister naar wat iedereen wil. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je charme en originalit­eit wekken zowel sympathie als ergernis, niet alleen op het werk maar ook daarbuiten. Toch moet je op deze weg door blijven gaan, laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op het werk heerst de sleur, maar dat kan opeens veranderen door een toevallige ontmoeting. Iemand lijkt verrast en geïnteress­eerd in wat je presteert en doet je misschien een mooi voorstel.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De stijgende Maan geeft je goede ideeën, dus dit is een goed moment om lef te tonen. Het staat je vrij om te experiment­eren, maar als je écht iets wil bereiken kun je het best recht op je doel afgaan.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Geen bijzondere werkdag maar als je vakantie hebt ziet het er heel anders uit. Mars kondigt actie aan en geeft je een buitenspor­ige energie. Tot slot belooft Venus een romantisch avondje. Waterman 21-1 T/M19-2 Als je nog aan het werk bent, dan heb je nu echt behoefte aan een steuntje in de rug, want met de motivatie is het niet best gesteld. Gelukkig kun je rekenen op de steun van goede collega’s. Vissen 20-2 T/M 20-3 Veel geruchten over veranderin­gen die eraan staan te komen. Probeer het van je af te laten glijden en concentree­r je op je werk. Trouwens, die veranderin­gen zullen sowieso even op zich laten wachten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium