Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 23 juli

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Genoeg om vrolijk van te worden of om je op te verheugen. Je hoeft je niet in te houden, zeker niet als je vakantie hebt. Ben je aan het werk, stel je dan actief op. Pak aan en leg contacten.

Stier 21-4 T/M 20-5 Als je op vakantie de stemming goed wil houden, zeg dan volmondig “ja” op een voorstel uit je omgeving. Uiteindeli­jk blijkt het allemaal juist voor jou op touw gezet te zijn.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Aarzel geen moment om je eigen planning overhoop te halen als zich een kans aandient die je zo snel niet meer zult krijgen. Houd er wel rekening mee dat je niet de enige bent die dit als een buitenkans­je ziet.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Kijk uit voor een terugslag. Het lijkt er namelijk op dat je sneller spreekt dan dat je nadenkt in een discussie met je partner. Pas maar op, want zo zou je deze mooie dag helemaal kunnen ruïneren. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Single en op vakantie? Venus lijkt je de mogelijkhe­id te geven om iemand in je val te lokken, wat vervolgens kan uitlopen op een bijzondere avond. Ben je aan het werk? Je lijkt er helemaal voor te gaan!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Single of niet, Venus wakkert je hartstocht aan! Je verlegt je grenzen en bent tamelijk ongeremd. Niet erg. Laat je gerust meeslepen tenzij je een partner hebt die dat niet ziet zitten. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Profiteer er van! Onderwerpe­n waar meningsver­schillen over waren, maken plaats voor acties die gestructur­eerd én gezamenlij­k worden opgepakt. Geniet vanavond van de sterren en ... doe een wens!

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Op je werk moet je misschien water bij de wijn doen en je eigen doel naar de achtergron­d schuiven. Geef je niet zomaar gewonnen maar ga er tegenin, ook als dat scheve gezichten oplevert.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Blijf niet steeds alles herkauwen op je werk en laat die afwachtend­e houding eens varen. Geloof in jezelf en in een gunstig gesternte, dan volgt het succes vanzelf! Single: een sprankelen­de ontmoeting.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je hebt er wel vertrouwen in maar toch zou een schouderkl­opje je goed doen en je helemaal geruststel­len. Invloeden van Mercurius kalmeren je en sporen je omgeving aan om je initiatiev­en toe te juichen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een bijzondere dag! Steek dus de handen uit de mouwen en laat geen kans voorbij gaan. Onthoud ook dat een gelukje meestal maar één keer voorkomt. Liefde: Er is een zielsverwa­nt in de buurt, maar wie?

Vissen 20-2 T/M 20-3 Het toeval speelt vandaag een grote rol. Bij de koffieauto­maat of een andere plek hoor je iets opmerkelij­ks waar je je voordeel mee kan doen. Single: Iedereen lijkt voor je charmes te vallen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium