Het Belang van Limburg

TORNOOIEN BEËINDIGD

-

WINTERSLAG - Bij H6 behaalde Stijn Geutjens reeds zijn vijfde eindzege in 2018. Ook Tom Vandebeek erkende zijn meerdere in de Smash Kermt-speler. Dries Poelmans (H3), Sebastien Renquin (H4), Quinte Deckers (D4) en Jella Mentens wonnen hun eerste tornooi in 2018. (gesi)

ROMERSHOVE­N - Thomas Gielen zegevierde voor eigen volk in heren 2. Hij versloeg Yannick Fernandes in twee sets. Vital Jacquemin haalde het een reeks lager met twee maal 6-3 van Giel Gielis. Morgane Knapen (C+30) was de verrassend­e eindwinnar­es in dames 3. Zij haalde het na een spannende driesetter van de veel hoger geklasseer­de Julie Leinders (C+15), die op haar beurt wel dames 2 won. (rkb)

ROOSENDAAL - Jorg Minten (B-2/6) troefde Kevin Jélu (B-4/6) in heren 2, heren 3 was een kolfje naar de hand van Emanuel Ost. Lotte Creten

(C+30) blijft ook na haar twaalfde wedstrijd van het seizoen ongeslagen. Met een knappe perfo tegen Elien Lemmens (C+15) haalde ze de eindwinst in dames 3 aan boord. (rkb)

LAAKDAL - Na drie perfo’s op rij won Daan Karremans (C+30/2, GT Tessenderl­o) zijn eerste finale bij de heren 4 na winst tegen Cedric Ceusterman­s (C+15/5). Bij de 15-jarigen boekte hij zijn derde zege. Bij de heren 5 verloor hij van Kiron Plessers die in de finale won van Laurens Aerts met tweemaal 6-0. Jana Bertels won bij de dames 4 van Noortje Schroven. Bolivië boven bij de heren 2 en 3. (jmu)

NEEROETERE­N - In EH2 won Joey Stevens zijn tweede tornooifin­ale van het seizoen van Wout Lindmans. Ook Michael Smets (EH3) en Thomas Geyens (EH6) sloten winnend af. Joeri Creemers greep twee zeges, EH4 en met

Carmelo Reina DH2. Bij de dames 3 verraste Dafne Kreemers vriend en vijand en Jirth Maesen zegevierde na een tweede walk-over in het tornooi bij ED4. Ook de onvermijde­lijke Opoeterse Jamy Simons (ED5) won haar eindstrijd. (gsb)

HAMONT - Lore Maelstaf pakte de overwinnin­g in dames 4, maar moest zich in dames 3 gewonnen geven tegen Sarah Peeters. Rune Doms was veel te sterk voor Sander Creemers in heren 3, broer Senne haalde het niet tegen Van Hooff in heren 5. (rkb)

LOMMELSE TC - Dirkje Swennen (B-15/2) blijft stevig op dreef. Ze won nu ook de dames 1-reeks in Lommel. Na een duidelijke 6-1, 6-0-zege tegen Celine Schepers (B-15/2) mocht ze de titel op haar naam schrijven. In de heren 1-finale won Karsten Wuyts met 6-3, 6-4 van Alexander Kneepkens. (jfz)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium