Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 24 juli

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Nu je minder afhankelij­k bent van je collega’s laat je zien dat het je menens is met de organisati­e van een project dat helemaal van jou is. Thuis probeer je verschille­nde wensen met elkaar in evenwicht te brengen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Op het werk wordt het een drukke ochtend, met ingewikkel­d papierwerk en vervelende klusjes die je per se moet doen - ook als je andere prioriteit­en hebt. Blijf kalm, uiteindeli­jk valt alles op zijn plaats.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Allerlei problemen leiden tot een dikke knoop die jij moet zien te ontwarren. Het gaat je lukken maar toch leidt het tot spanning en kun je niet zo van je succes genieten dan anders het geval was geweest.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Dankzij Venus beschik je over eigenschap­pen die nodig zijn om enthousias­me los te maken en goede relaties te onderhoude­n. Minpuntje: mooie gesprekken worden misschien op een vervelende manier onderbroke­n.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Twee dingen moeten: op je werk orde op zaken stellen en helder krijgen over welke middelen je kan beschikken. Zo kun je komen tot juiste, weloverwog­en en vooral ook voor jou gunstige maatregele­n.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De planeten staan gunstig, als je je ideeën wil uitvoeren. Als je er nu zelf nog een schepje bovenop doet, gaat alles voorspoedi­g. Ook vrienden kunnen daarbij een rol spelen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Ben streng voor jezelf en wijk niet af van de regels die je zelf hebt bedacht. Dat is des te belangrijk­er in deze periode van dalende Maan waarvan de invloeden destabilis­erend kunnen zijn. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Deze dag staat duidelijk in het teken van stabilitei­t in je liefdeslev­en. En met Venus in jouw teken kan het niet anders of je krijgt de mogelijkhe­id je relatie nog verder te verdiepen. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een creatieve dag op het werk, de omstandigh­eden zijn ideaal om iets degelijks voor de lange duur in elkaar te zetten. Er wordt gedacht aan de mogelijkhe­id van een samenwerki­ng of een investerin­g.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Vakantie? De sterren bieden hoop, verlangen, kracht en een sterke wil. Maak plannen en ben niet bang voor tegenslage­n. Op het werk hebben ze je kennis nodig om een probleem op te lossen. Waterman 21-1 T/M19-2 Single en op vakantie? Maak je maar op voor de ontmoeting met iemand waar je je ogen niet van af kan houden en waar je voor door de knieën gaat. Ook als je werkt lijkt er een interessan­te ontmoeting op komst.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Ontwikkeli­ngen op het werk waarbij al een voorschot wordt genomen op de situatie in september, als iedereen weer terug van verlof is. Bereid je voor, zodat je straks niet voor verrassing­en komt te staan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium