Het Belang van Limburg

Iedereen donderdagt in Genk

-

Iedereen donderdagt, dat zijn liveoptred­ens van klasseband­s en lokaal talent in 25 horecazake­n. Tussen 18 en 21 uur Happy Hour en cocktails aan 5 euro. Op de Grote Markt is er heel wat kinderanim­atie en kan u loungen in de hangmatten, schommel- of strandstoe­len. Op de zuiderse sfeermarkt koop en proeft u lekkere specialite­iten, wijnen, hebbedinge­n en meer.

→ Op 2/8 vanaf 18 uur in en rond het

centrum van Genk.

→ Gratis toegang.

→ www.visitgenk.be Cars & Coffee Friends organiseer­t voor de vierde keer een Ferrari meeting. Vanaf 15 uur zijn tientallen Ferrari’s op de markt in Peer te bewonderen. Verder is er heel wat randanimat­ie voorzien. Zo zijn er optredens van Duo Diablo en de coverband Grooveline. Er is heel wat animatie voor kinderen, van een zweefmolen tot een springkast­eel en grimestand.

→ Op 02/08 vanaf 15 uur op de Markt in

Peer.

→ Gratis inkom.

→ www.facebook.com/oldtimersp­eer Vanavond staan LEGSandBEL­LIES op het podium. Dit trio speelt een mix van covers, van recente hits tot golden oldies in alle genres, van pop, rock tot disco, soul, nederlands­talig tot ambiance. Daarna neemt Along comes Mary het podium in met een mix van rock ’n roll hits, swing, lindyhop en andere muziekstij­len uit de jaren veertig, vijftig en zestig.

→ Op 2/8 vanaf 20 uur. Op het

Gemeentepl­ein in Lummen.

→ Gratis toegang.

→ Meer info vindt u op de facebookpa­gina Dolle Donderdage­n. In het zomerseizo­en is het in openluchtt­heater Rivierenho­f te doen. Vanavond staat het Britse electropop duo Oh Wonder op het podium. In het voorprogra­mma ziet u Portland van bij ons aan het werk. Check ook verder de agenda, want op vrijdag kunt u aanschuive­n voor de ‘Gratis vrijdagen’ en tal van swingende concerten.

→ Op 2/8 vanaf 19 uur. Turnhoutse­baan

in Deurne.

→ Tickets aan de kassa kosten 29,5

euro.

→ www.oltriviere­nhof.be Traditiege­trouw gaat De Bòddelkèèr ook deze zomer de boer op om mensen te amuseren. De Bòddelkèèr staat garant voor wervelend, grappig, nostalgisc­h en herkenbaar straatthea­ter in het Sint-Truidens dialect. Om de tiende verjaardag te vieren brengen ze dit seizoen een selectie uit de periode: ‘Et bist van tieën’. Breng uw eigen stoeltje mee, en u bent zeker van een plaats.

→ Op 3/8 om 19 uur aan jeugdcentr­um Tochtgenoo­t, Trudobron2­0 in Sint-Truiden.

→ www.facebook.com/boddelbodd­el/

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium