Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 2 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De stijgende Maan versterkt je empathisch­e vermogens waardoor je op je werk in staat bent om contact te leggen met mensen die normaal nauwelijks benaderbaa­r zijn. Dat kan goed uitpakken voor je toekomstpl­annen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Laat op je werk de lieden links liggen die je in de wielen willen rijden. Ze zijn er op uit om je te dwarsbomen en niet waard dat je er aandacht aan besteedt. Op vakantie zijn er mooie momenten met je partner.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Ook als je een partner hebt zou je in een flirt verwikkeld kunnen raken, vooral als je verlof hebt. Wat doe je? Sla je op de vlucht of zorg je dat de aantrekkin­gskracht niet verder gaat dan vriendscha­p?

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Op je werk loop je over van ongeduld want je hebt het gevoel dat je in actie moet komen. Je hebt gelijk maar eerst moet af wat af moet! Laat op vakantie zien wat je wil anders mis je een hoop plezier.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Op vakantie ben je prima in vorm en weet je je omgeving in te palmen. Als je aan het werk bent is dat al niet anders en dat is direct de reden waarom je van alle kanten met vragen bestookt wordt. Maagd 24-8 T/M 23-9 Op je werk kan een onderwerp dat gevoelig ligt voor vertraging zorgen. En laat jij nou net uitverkore­n zijn om de kastanjes uit het vuur te halen! Het is maar dat je het weet.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je wordt overladen met werk dat voor de vakantiega­ngers onder je collega’s bestemd was, maar toch heb je er zin in. Zo kun je tenminste eens laten zien wat je allemaal in je mars hebt. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op vakantie is er sprake van een opleving in je relatie. Single, je slaagt erin om degene waar je een oogje op hebt te verleiden. Ben je aan het werk stel je dan concrete doelen en houd je eraan.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De stijgende Maan stimuleert niet alleen je intuïtie, maar geeft je ook de sleutels waarmee je je doelen kan bereiken. Zorg dus dat je een idee hebt waarmee je direct aan de slag kan. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Op vakantie heb je kansen genoeg om erop uit te trekken met je partner. Dat loopt allemaal als gesmeerd, dus geniet ervan. Als het op je werk minder vlot gaat, houd dan je werkwijze tegen het licht. Waterman 21-1 T/M19-2 Op je werk staat iedereen versteld van jouw elegantie en effiency. Op vakantie werkt je enthousias­me aanstekeli­jk op je omgeving. Single: laat de draden van je netwerk als vanzelf tot stand komen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Op vakantie volgt de ene leuke verrassing op de andere, worden jullie er samen een sterker stel van of - als je alleen bent - slaat je hart op hol. Op je werk kan een aanlokkeli­jk aanbod je dag kleuren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium