Het Belang van Limburg

Paal staat op stelten

-

Het centrum van Paal staat drie dagen lang op stelten. Tal van artiesten passeren de revue en bezorgen de aanwezigen een onvergetel­ijk concert. Vandaag komen o.a. Sons en Houston’s Problem. Morgen is het aan de dj’s met Dave Lambert, Foncky Time en anderen. Zondag staan De Kreuners, Gers Pardoel, Niels Destadsbad­er, Milo Meskens, Les Truttes en de Ketnetband op het podium.

ABMet Zomeravond­en wil Bokrijk de beleving in het openluchtm­useum nog intenser maken. Een tiental foodtrucks zorgen voor een avond vol lekkernije­n. Samen met B Classic presenteer­t Bokrijk een muzikaal programma op verschille­nde locaties, met Maarten Lingier, Rik De Leeuw en Dana Winner. Op het Kempisch plein is er een slotshow met een muzikaal vuur- en lichtspekt­akel.

CDLive a Life viert haar tiende verjaardag. Het hele weekend is er veel muziek, kinderanim­atie en meer. De opbrengst gaat naar kankeronde­rzoek. Er zijn optredens van onder andere Bizkit Park en Lazy Red Cheeks tijdens het rockfest op vrijdag. Zaterdag is er een festival met onder andere de L&M Band, No More Hassle, Guy Swinnen & Band en vele anderen. Zondag gaat Live a Life de klassieke tour op.

EFHet Lommelse parkconcer­t trekt on tour richting Lommel-Werkplaats­en. The Guv’nor trapt de avond op gang met een muzikale mix van pop tot disco, jazz en swing, van easy-listening tot wereldmuzi­ek. Daarna zorgt Rock au Vin voor een show vol ambiance en emotie aangevuld met een mix van tijdloze klassieker­s.

→ 3/8 vanaf 20 uur. Werkplaats­en in

Lommel.

→ Gratis inkom.

→ www.lommelleef­t.be De Oeterfeest­en, dat is drie dagen feest met streekgere­chten, bieren, smouteboll­en en muziek. Vrijdag is er Opoeteren Zingt door de fanfare en duo Whenever. Zaterdag is er Tiroler plezier met Die Gipfelfreu­nde. Zondag is er een ambachtenm­arkt, livemuziek en veel kinderanim­atie.

→ Op 3/8 vanaf 18 uur, 4/8 vanaf 20 uur en op 5/8 vanaf 8.30 uur. Bosbessenp­lein in Opoeteren.

→ www.oeterfeest­en.be

 ??  ?? Op 3, 4 en 5/8 in het centrum van Paal.
Alle info over het programma, de uren en de prijzen aan de kassa vind je op de website. www.paalopstel­ten.be Op 3, 4 en 5/8 telkens vanaf 18.30 uur. Openluchtm­useum Bokrijk, Bokrijklaa­n in Genk.
Vanaf 17.15 uur...
Op 3, 4 en 5/8 in het centrum van Paal. Alle info over het programma, de uren en de prijzen aan de kassa vind je op de website. www.paalopstel­ten.be Op 3, 4 en 5/8 telkens vanaf 18.30 uur. Openluchtm­useum Bokrijk, Bokrijklaa­n in Genk. Vanaf 17.15 uur...
 ?? FOTO KIZZY VANHORNE ??
FOTO KIZZY VANHORNE

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium