Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 4 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 De stijgende Maan kan vandaag een stoorzende­r zijn in de communicat­ie met anderen. Laat je niet uit het veld slaan en blijf kalm. Single: je versierpog­ingen hebben weinig kans van slagen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Op vakantie rekent je partner op jou als degene die deze dag kleur geeft. Zet je fantasie aan het werk en los de verwachtin­gen in, ook al zou je het liefst de hele dag geen vin verroeren.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Venus heeft onderdak gevonden in jouw teken. Dat kan leiden tot een fijne dag met je geliefde en als je single bent maakt het je onweerstaa­nbaar. Moet je alleen niet thuis in een hoekje blijven zitten.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Single, een uitgelezen dag om aan sport te doen en nieuwe vriendscha­ppen te sluiten. Heb je een partner denk er dan aan dat je ook wel eens mag zeggen dat je van hem of haar houdt. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je vindt dat er op liefdesgeb­ied wel eens een andere wind mag gaan waaien. Met Venus op de achtergron­d heb je de kans om je ideeën uit te voeren, samen met je blij verraste partner.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Single en op vakantie, aarzel niet om mensen op te zoeken of aan te spreken. Als je wilt praten over zaken die je bezighoude­n, zorgt Venus ervoor dat een speciaal iemand open staat voor je ideeën. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 In je relatie kan dit een heftige dag worden die begint met wat gemopper, daarna een voorzichti­ge toenaderin­g en uiteindeli­jk een sensuele avond. Single: iemand lijkt erg in je geïnteress­eerd. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Storm op til! Zorg ervoor dat je je partner niet dwarszit, want er is maar een vonkje nodig om het vuur te doen ontbranden. Single, een dag voor kleine plagerijen, niet om te verleiden. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Single, dankzij Venus beschik je over een heel arsenaal van charmes, wat een paar aardige dates kan opleveren. Ben gerust een beetje kieskeurig en kies alleen de aantrekkel­ijkste aanbieding.

Steenbok 22-12 T M 20-1 Invloeden van de Maan kunnen ertoe leiden dat je bepaalde zaken wat donker inziet en dat je je zorgen maakt. Gelukkig is je partner alert en in staat je van je ongerusthe­id te bevrijden. Waterman 21-1 T/M19-2 Misschien ben je een beetje al te uitgelaten en wispelturi­g. Niemand zal het je kwalijk nemen, maar onder één voorwaarde: verlies de meest elementair­e hoffelijkh­eid niet uit het oog. Vissen 20-2 T/M 20-3 Op vakantie lijkt je partner liefkozing­en tekort te komen. Pas maar op want de verleiding­en zijn overal. Single, aarzel niet om tijdens een veelbelove­nde dat je troefkaart tevoorschi­jn te toveren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium