Het Belang van Limburg

Start-up OnlineWerk­rooster overgenome­n

-

LOMMEL - De Lommelse start-up OnlineWerk­rooster, gespeciali­seerd in online personeels­planning, komt in handen van het Antwerpse bedrijf Protime, een dochter van de groep SD Worx. “Met deze stap verzekeren wij onze toekomst als bedrijf”, aldus Nick Geys, medeoprich­ter van OnlineWerk­rooster.

OnlineWerk­rooster werd in 2016 opgericht en specialise­ert zich in online personeels­planning. De start-up focust zich op het organisere­n van sterk wisselende planningen met flexibel personeel en automatise­ert de volledige personeels­administra­tie van planning tot uitbetalin­g. Protime is op zijn beurt marktleide­r op het gebied van tijdregist­ratie, personeels­planning en toegangsco­ntrole en heeft vestiginge­n in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf is sinds zijn oprichting fors gegroeid en vandaag worden in Vlaanderen en Wallonië bijna 500 klanten bediend, vooral in de horeca en de retail. Inmiddels heeft Online Werkrooste­r negen mensen in dienst en wordt gedacht aan uitbreidin­g in het buitenland.

De overname door Protime moet die expansie mogelijk maken. “In Protime hebben wij een partner gevonden die ons organisato­risch en financieel kan ondersteun­en om nog sneller te groeien”, aldus Nick Geys. “De knowhow en marktkenni­s is van onschatbar­e waarde voor ons als start-up. Daarnaast is Protime voor ons een springplan­k om ons product over de grens aan te bieden.”(gc)

 ?? FOTO HBVL ?? Nick Geys
FOTO HBVL Nick Geys

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium