Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 7 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Als je vakantie hebt kan je je vast voorbereid­en op een paar levendige confrontat­ies met je partner. Maak je er maar niet druk om, vanavond is het wel zo prettig om alles weer bij te leggen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Gevaar! Op je werk is iemand echt jaloers op jouw succes en probeert alles om jouw doen en laten in een kwaad daglicht te plaatsen. Zoek uit wie het is en maak er meteen korte metten mee. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Bewaar je geduld op je werk, want het heeft nu toch geen zin om met allerlei nieuwe plannen voor de dag te komen. Heb je daarentege­n nog vakantie, laat de voorstelle­n dan maar komen. Ze zijn ervoor in!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Single en op vakantie? Venus geeft je een verleideli­jkheid waar niemand tegenop kan. Profiteer ervan en maak de juiste keuzes. Op het werk is de sfeer goed en breng je een missie tot een goed einde.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Op je werk is de weg vrij en kun je een van je ideeën snel in praktijk te brengen. Maar let op: Iemand is erg geïnteress­eerd in wat je doet. Laat niet het achterste van je tong zien.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Geluk, optimisme en het verlangen om je situatie te verbeteren gaan hand in hand zodat je zaken in rap tempo vooruit gaan. Single, vanavond zou je kunnen krijgen waar je al lang van droomde. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Gunstige invloeden werken positief door op je werk. Zodanig zelfs dat je invloed kan toenemen, of dat je een stapel euro’s verdient. Je slaagt er op zijn minst in je positie te stabiliser­en. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op je werk kan je organisati­etalent in combinatie met een dosis geluk tot een interessan­t aanbod leiden. Maak er meteen een financiële klapper van. Single: een verrukkeli­jke ontmoeting... misschien.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Bevestig je onafhankel­ijkheid en verzamel de middelen om een gedurfd project op te starten zonder de gevaren uit het oog te verliezen. Liefde: Als je het subtiel aanpakt, bereik je je doel. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je zaken profiteren van gunstige invloeden en op heel korte termijn kunnen zich onverwacht­e en positieve ontwikkeli­ngen voordoen. Single: Venus steunt je versierpog­ingen, met name als je verlof hebt.

Waterman 21-1 T/M19-2 Goed nieuws is er op je werk te verwachten over een project dat je na aan het hart gaat. Voor het overige is het een kwestie van routine. Single: Blijf niet binnen zitten, maar ga uit en creëer kansen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Probeer je collega’s op een slimme manier te steunen zonder hen je wil op te leggen. Een aanpak waar je later tevreden op zult terugkijke­n. Single, je lijkt je wat te snel te laten inpakken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium