Het Belang van Limburg

Tweemaal Geurts

-

Spouwen-Mopertinge­n dwong tegen een stevig Ganshoren de beste kansen af en kwalificee­rde zich verdiend. Verdediger Geurts (foto) scoorde twee keer.

“In de eerste helft liep het behoorlijk, maar na de rust speelden we te plat”, vond de doelpunten­maker. “We lieten Ganshoren te veel voetballen en maakten het onszelf daardoor moeilijk. Dat kan alleen maar uit ons spel verdwijnen als iedereen werkt. Ik moet wel zeggen dat we door de komst van Timmermans en Bennassar voorin meer mogelijkhe­den hebben”, aldus Geurts, die rond het halfuur van dichtbij de score opende. De gasten begonnen verrassend sterk, maar waren nooit echt gevaarlijk. Als er dan toch eens gevaar dreigde, stond een secure Grootaers op de goede plaats. Een kwartiertj­e voor het eindsignaa­l bracht Geurts zekerheid door een hoekschop van Van Oudenhove binnen te knikken. (rusm) SPOUWEN-MOPERTINGE­N: Grootaers; Otero-Perez, Haenen, Geurts, Aka Etien; Sabbadini (46’ Timmermans), Van Oudenhove, La Mantia, Yildiz, Brouwers; Bennassar (73’ Choua).

GANSHOREN: Malbrancke; Reniers (56’ Coët), Berodes, De Troetsel, Kombi Mandjang (68’ Hamri); Witpas, Kulkens, Lanfia, Cortvriend­t, Arcangeli (68’ Van der Vennet); Glouftsis.

DOELPUNTEN: 27’ Geurts 1-0, 78’ Geurts 2-0.

GELE KAARTEN: 64’ Van Oudenhove, 70’ Aka Etien, 70’ Kulkens, 72’ Brouwers, 77’ Lanfia.

SCHEIDSREC­HTER: Seeldraeye­rs.

TOESCHOUWE­RS: 200.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium