Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

VRIJDAG 17 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Als vandaag een einde komt aan je vakantie, dan gaat dat gepaard met veel gedoe rondom de aftocht. Iedereen bemoeit zich weer met alles maar jij mag uiteindeli­jk weer de knopen doorhakken. Stier 21-4 T/M 20-5 Op je werk heerst een constructi­eve maar toch ook broeierige sfeer. Ook al ben jij er niet voor aangewezen om de gemoederen te bedaren, je kalme aanwezighe­id brengt iedereen tot rust.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Als je single bent is dit de tijd van het afscheid nemen. Er worden dure eden gezworen met je vakantieli­efde. Je moet er maar in geloven want het duurt misschien even, maar ooit zien jullie elkaar terug.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als je met z’n tweeën op vakantie bent leeft de liefde weer op, vooral als het je laatste dag van de vakantie is. Ben je aan het werk, houd dan de gesprekken kort en bondig. Single: een spannende ontmoeting.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Er zitten structurel­e veranderin­gen aan te komen op je werk en dat hoeft niet ongunstig voor jou uit te pakken. Als de vakantie erop zit, dan is het niet slecht om vandaag de terugreis te aanvaarden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Maak op vakantie gebruik van je vrijheid om nieuwe contacten aan te knopen met mensen die je interessan­t vindt. Werk: Heb vertrouwen in een goed gesternte, er gloort succes aan de horizon. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Let op je werk maar niet op alle geruchten, ze zijn het niet waard. Houd je liever bezig met wat wél interessan­t is. De terugkeer van de vakantiega­ngers en de start van een nieuw seizoen zijn belangrijk­er.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op je werk wordt duidelijk wat er allemaal op het spel staat. Twijfel niet aan je eigen kunnen. Je hebt de juiste instelling om je te weer te stellen en de zaken in je voordeel te doen keren. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Kosmische invloeden maken dat je knopen moet doorhakken en keuzes moet maken om aan je verplichti­ngen te voldoen. Alleen is het nog de vraag of het je privéleven betreft of je werkomgevi­ng.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Vitaliteit en verbeeldin­gskracht, dat zijn de zaken waar je het vandaag van moet hebben. De sterren raden aan om je op creatieve dingen te richten. Dat kan ook positief zijn voor je liefdeslev­en.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een dag die als negatief de boeken in zal gaan. Dat betekent concreet dat je er goed aan doet om alle beslissing­en tot later uit te stellen ook als je onder druk wordt gezet om knopen door te hakken.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Als je seizoensge­relateerd werk hebt, slaag je erin om een steeds grotere groep voor je diensten te interesser­en. Zoek je werk, dan is de kans op een voorstel vandaag groot.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium