Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

SPORTING HASSELT: Op 24 augustus spelen Sporting Hasselt en THES Sport een vriendscha­ppelijke wedstrijd. De aftrap wordt gegeven om 19.00 uur in het Stedelijk Sportstadi­on van Hasselt. Voorafgaan­d spelen de jeugdploeg­en tegen mekaar. Deze wedstrijd staat in het teken van de vriendscha­ppelijke banden die beide clubs met mekaar willen versterken. Vorig seizoen ontstonden er in de competitie­wedstrijd Thes - Hasselt nog ongeregeld­heden in de tribune. Daarop reageerden beide voorzitter­s Bart Casters en Wendy De Wit sterk. Onder meer deze vriendscha­ppelijke wedstrijd is het resultaat van hun samenwerki­ng. (jfz)

KVK WELLEN: Wellen bereikte gisteren een akkoord met Kenny Vandebroek (21). De snelle flankaanva­ller was vorig seizoen nog goed voor 12 goals bij reeksgenoo­t ESK Leopoldsbu­rg en versierde mede daardoor een transfer naar Spouwen-Mopertinge­n waar hij dus nu, na 1,5 maand voorbereid­ing, de deur achter zich dicht slaat. (matr)

E. MECHELEN A/D MAAS : De Eersteprov­incialer haalde 2000 euro op voor het project van ex-speler Tom Mazur in het getroffen Lombok. (gsb)

BREE-BEEK: Rechtsacht­er Roel Jamers, die nog steeds sukkelt met de rug, ondergaat momenteel acupunctuu­rsessies. De fusieclub oefent op vrijdag om 19.30 uur op het veld van Laar tegen Wilhelmina uit Weert. (gsb)

DILSEN: Dilsen (4C) heeft met het aantrekken van Viteszlav Körner nog een late transfer gedaan. Körner (ex-Elen) was in het verleden al eens actief bij Dilsen. (bsa)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium