Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

MAANDAG 20 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Sommige ideeën moet je niet te lang laten liggen, want de basis voor succes in de komende weken wordt vanaf vandaag gelegd. Je legt gemakkelij­k contacten en oogst veel sympathie.

Stier 21-4 T/M 20-5 Een dag om doortasten­d op te treden en lef te tonen, ook al omdat niemand je waarschijn­lijk een strobreed in de weg legt. Experiment­eren mag, maar als je echt iets wil bereiken kan je beter recht op je doel af gaan.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Sterke invloeden van Venus vergroten je charme, dus profiteer daar maar van. Op het werk profiteer je niet alleen van prima relaties maar ook van een toegenomen zelfstandi­gheid.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Blijf niet wachten tot er recht voor je neus eindelijk een kans opduikt, maar kijk eens wat beter om je heen. Probeer je te interesser­en voor wat zich in je omgeving afspeelt.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Alsof alles van jou afhangt! Misschien overdrijf je het een beetje, met je strijdlust. Vrienden proberen wel om je een beetje in toom te houden, maar dan zul je wel naar hen moeten luisteren.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Probeer rationeel te handelen en baseer je alleen op feiten, zodat je optreden doelgerich­t en foutloos is. Pas op dat je door alle aandacht voor het werk het thuisfront niet uit het oog verliest. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Concentree­r je op je eigen zaken en vermijd conflicten en meningsver­schillen als je vandaag vooruitgan­g wilt boeken. Liefde: om de lieve vrede te handhaven, zul je iets moeten inschikken.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Er wachten je moeilijke onderhande­lingen en discussies waar je niet echt vrolijk van wordt. Gelukkig heb je een geweldige overtuigin­gskracht. Liefde: blijf kalm en bescherm jezelf tegen turbulenti­e.

Boogschutt­er 23-11 T M 21-12 De vakantiepe­riode is nu toch echt bijna voorbij, en het is duidelijk dat sommige concurrent­en alweer op oorlogspad zijn. Laat je niet door emoties meeslepen, maar bereid je rustig voor. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Maak een goede planning en zorg dat je alles wat nodig is bij de hand hebt, want de komende dagen lijken superdruk te worden. De vakantiepe­riode is ongeveer voorbij en de strijd barst weer los. Waterman 21-1 T/M19-2 Gunstige invloeden van de Maan leiden tot begrip, eendracht en prettige gesprekken. Als je nog vakantie hebt dan wijst dat op mooie momenten, samen met familie of vrienden.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Heb je de vakantie net achter de rug? Deze dag staat in het teken van actie, van teamspirit en een paar mooie nieuwe projecten. Liefde: een goede verstandho­uding met je naasten, gedeelde gevoelens met je partner.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium