Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DINSDAG 21 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Op het werk is de sfeer nog altijd een beetje zomers en loom. Niet de omstandigh­eden die vanzelf uitmonden in innovaties en spectacula­ire acties. Blijf kalm en bereid de komende weken voor.

Stier 21-4 T/M 20-5 Op deze laatste dag in zijn dalende cyclus komt de Maan in Stier, maar het heeft geen invloed op jou. Je bent scherp en alert. Twijfel dus niet maar ga snel over tot actie en geloof in jezelf! Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Breng je werk iets meer onder de aandacht. Kijk eens naar de anderen: die maken een hoop ophef over hun prestaties, terwijl die écht niet zoveel voorstelle­n als die van jou!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Heb je nog vakantie en wil je eens iets anders? Laat dan de georganise­erde uitstapjes en de overvolle stranden links liggen en neem initiatiev­en waarbij je ook je vrienden of familie betrekt.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een dag die gekenmerkt lijkt te worden door een zekere lamlendigh­eid. Daar kan jij als Leeuw maar moeilijk tegen. Maar niemand weerhoudt je ervan om zelf wél actief en ondernemen­d te zijn.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een gunstige dag voor de Aardeteken­s, waaronder dat van jou. Zo kun je gewoon goed doorwerken en eerder verloren tijd inhalen. Single, het lijkt onverstand­ig om snel weer af te spreken met een recente flirt.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Op het werk ligt het tempo nog niet al te hoog, maar toch zitten sommige klanten of collega’s je behoorlijk achter de veren. Je enige probleem is hoe je die confrontat­ies kan ontwijken. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Half werk leveren? Daar doe jij niet aan mee! Voordat je ergens aan begint, zoek je dus eerst helemaal uit hoe het allemaal in elkaar zit. Collega’s zijn verbaasd maar tonen ook waardering.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het nieuwe ‘werkseizoe­n’ staat voor de deur maar jij hebt het gevoel dat bepaalde info voor jou wordt achtergeho­uden. Probeer niet om iedereen uit te vragen, maar geef gewoon je ogen goed de kost.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Contacten, ontmoeting­en, interessan­te gesprekken. Maar pas op, soms zijn je antwoorden iets te snedig en te gevat en dat kan averechts werken. Liefde: stel je iets toegeeflij­ker op. Waterman 21-1 T/M19-2 De zaken komen weer op gang, en misschien boek je vandaag een klein persoonlij­k succesje. Goed voor je zelfbewust­zijn, maar het geeft ook vaart aan de projecten die je voorbereid­t.

Vissen 20-2 T/M 20-3 De laatste invloeden van de dalende Maan zorgen nog voor enkele goede ideeën, ook op vakantie. Single, vrienden bekokstove­n misschien een ontmoeting met iemand die je helemaal ziet zitten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium