Het Belang van Limburg

FC LIMBURG

-

TERMIEN: Eendracht werkt de eerste competitie­match op zondag 2 september (15.00u) in het eigen Heke af tegen Racing Mechelen. Dit omdat de Mechelse grasmat niet in orde is. De eerste oefenpot voor de zomer 2019 ligt ook vast, nl. tegen Lierse Kempenzone­n.

(gsb)

ESPERANZA PELT: De oefenwedst­rijd van Esp. Pelt (3de amateur) tegen Dessel Sport (1ste amateur) van woensdag gaat niet door omdat Dessel al vrijdagavo­nd de bekermatch tegen OHL speelt. Zaterdag is Bocholt (2de amateur) om 19.30 uur op De Roosen te gast. (path)

TERMOLEN: Termolen (4A) moet in extremis nog op zoek naar een nieuwe doelman én hulptraine­r. T2 ad interim Jurgen Volbragt stopt om privéreden­en, voor doelman Albergs is de combinatie met zijn werk dan weer onhaalbaar geworden. De club heeft zich nog versterkt met Jordy Raemaekers, een 23-jarige vrije speler die zowel in de verdedigin­g als op het middenveld uit de voeten kan. (kj)

UMITSPOR: Berk Dokmeci, die verleden week nog akkoord was met eersteprov­incialer Eendracht Mechelen, verhuist nu toch van de beloften van Fortuna Sittard naar moederclub Umitspor. (gsb/edst)

SPORTING AALST: Dit seizoen start Sporting Aalst met talrijke spelers uit eigen dorp. Ook twee trainers, Brugmans en Libens zijn uit Aalst. De club doet een oproep aan het dorp om de eerste twee wedstrijde­n zeker te gaan kijken. Elke thuissuppo­rter mag gratis binnen. (nm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium