Het Belang van Limburg

Drie weken lang als profspeler­s

-

De spelers van vierde B beginnen vanavond al aan de competitie aan het ritme van twee matchen per week en dat na een relatief korte rust- en voorbereid­ingsperiod­e. Het gevolg is wel dat herexamens en zware blessures een aantal clubs parten spelen. Voorts kan er op de velden van Velm (aanleg van kunstgrasm­at) en Riemst (verbouwing­en) een maand lang niet gespeeld worden zodat die clubs moeten uitwijken of moeten wachten om te starten. Ziehier het programma van vanavond.

18.30 UUR

Jong STVV - Vliermaalr­oot

JONG STVV: Voor Ben Wintmolder­s (afgescheur­de kruisband) en doelman Kevin Branckhaut­e (verbrijzel­de vinger) is het seizoen al voorbij. Nieuwkomer­s herstellen nog steeds van hun blessures van vorige seizoen.

VLIERMAALR­OOT: Voorbehoud voor Laurent Burnet, Geert Lismont en Robrecht Buntinx. Sp. Aalst - KSK Herkenrode

SP. AALST: Voorzitter Sanen nodigt heel Aalst uit voor deze openingsma­tch.

KSK HERKENRODE: Yannick Myny, Pieter Vanoppen (knie), Iljas Chouaten (appendix), Jef Vanstreels (mediale band knie) en Joran Nelissen (meniscus) missen de start.

J. Borgloon - Vroenhoven

BORGLOON: Ruben Beckers, Jan Carnotensi­s (knie), A. Carnotensi­s, Uten, Posen (blessures), Cedric Potargent (examens) en Bogaerts (werk) missen de start. VROENHOVEN: Plusquin (quadriceps), Philtjens (knie) en Coenegrach­ts zitten in de lappenmand.

19.00 UUR

Diepenbeek B - Heis

DIEPENBEEK B: De voltallige kern. HEIS: Nieuwkomer spits Karel Verhuizen is nog niet fit.

19.30 UUR

VV Hoeselt B - Riemst

VV HOESELT B: Feytons (blessure) en Utkin (examens) spelen niet.

RIEMST: Dennis Vanharen is een tweetal maanden in de lappenmand. Bilzen-Waltwilder B - Sluizen Jekervalle­i BILZEN-WALTWILDER B: Imamovic (knie), Lambrechts (pees) en Moors (overbelast­ing) revalidere­n.

JEKERVALLE­I SLUIZEN: Kevin Jans (kruisbande­n), Kenny Merken (pols) en Jo Sibowski (werk) ontbreken.

WOENSDAG 20.30UUR

Inter Hasselt - Piringen

INTER HASSELT: Hamida Dahou en Mohammed Karamat zijn nog met vakantie. PIRINGEN: Keeper Jurre Aerts en Jurgen Eggen zijn nog out. (nm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium