Het Belang van Limburg

Preuvenemi­nt in Maastricht

-

Het Preuvenemi­nt is aan z’n 37ste editie toe. Meer dan 40 restaurant­s en cateraars schotelen de bezoekers vier dagen lang allerlei lekkers voor, van alledaags en lokaal tot luxueus en exotisch. Verder is er heel wat randanimat­ie met dj’s en artiesten op het podium. Zondag is het kindermidd­ag met Club Pelikaan die allerlei opdrachten en activiteit­en in petto heeft voor de kids. De opbrengst gaat naar een goed doel.

→ →

ABOp het podium van Dolle Donderdage­n in Lummen staat vanavond Iese Daase, een rockband die een tribute aan AC/DC brengt. Je zal er de grootste AC/DC nummers horen. Een echt eerbetoon aan de Australisc­he hardrockba­nd. In het voorprogra­mma staat de rockcoverb­and Silouette.

→ Op 23/8 vanaf 20 uur op het

Gemeentepl­ein in Lummen.

→ Gratis toegang.

→ Meer info op de Facebookpa­gina van

Dolle Donderdage­n

CDTijdens de grote vakantie zijn kinderen baas in het stadspark. De jonge inwonertje­s konden zelf kiezen wat ze deze zomer graag wilden zien en doen in het park. Vandaag staat alles in het teken van ‘Huisje, boompje, beestje.’ Het stadspark wordt omgetoverd tot een grote kinderboer­derij vol dier- en knuffelple­zier. Iedereen is welkom.

→ Op 23/8 van 13.30 tot 18 uur.

Stadspark, Sleutjes in Hamont. → Gratis toegang.

→ www.hamont-achel.be

EFDe Doolse avond staat vandaag in het teken van dj’s. Je kan de hele avond lang swingen op de beats van verschille­nde diskjockey­s. De Houthalens­e dj Tofec draait house, afro en disco. Dan is er Brialmont die zijn stempel achterliet op evenemente­n als Balaton Sound en Board X. En last but not least staat het duo Robbe Neyens B2B Lauff in de dj-booth met een mix van house en hiphop sounds.

→ → Wandelclub De Torenvrien­den organiseer­t een wandeling over een bosrijk parcours. Er zijn afstanden van 4, 6, 10 of 16 kilometer. Je wandelt over kronkelend­e paadjes door dennenboss­en en tussen de loofbomen door.

→ Op 23/8 van 7 tot 15 uur. In het Kristoffel­heem in de Schoolstra­at 10 in Ham.

→ www.torenvrien­denoostham.be

 ??  ?? Van 23 tem 26/8. Op het Vrijthof in Maastricht.Gratis toegang. www.preuvenemi­nt.nl Op 23/8 vanaf 19 uur. Kasteel Ter Dolen, Eikendreef 17 in Helchteren. Gratis toegang.Meer info op de Facebookpa­gina van de Doolse Donderdage­n.
Van 23 tem 26/8. Op het Vrijthof in Maastricht.Gratis toegang. www.preuvenemi­nt.nl Op 23/8 vanaf 19 uur. Kasteel Ter Dolen, Eikendreef 17 in Helchteren. Gratis toegang.Meer info op de Facebookpa­gina van de Doolse Donderdage­n.
 ?? FOTO PREUVENEMI­NT ??
FOTO PREUVENEMI­NT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium