Het Belang van Limburg

TENNISTORN­OOIEN

-

KORTESSEM - Met zijn 6/3, 6/2-zege tegen Jef Bongaers hoort Maikel Sempels bij de heren 6 voor het eerst dit seizoen bij de laatste vier. Febe Caubergh (winst tegen Peeters) bij D5 en Sofie Wilms (overwinnin­g tegen Vanoppen) bij D4 zijn beiden kwartfinal­ist. (gesi)

SPORTA HERK-DE-STAD - Niet zonder slag of stoot (6/4, 7/6) ontdeed Jules Persoons (B-4/6) zich van Gilles Vandelaer (C+15/52) voor een plaats in de halve finale bij de heren 2. Kayoko Poelmans (foto) maakte optimaal gebruik van de opgave van Laura Vreys bij een 6/4,4/4-tussenstan­d om zich voor het eerst in 2018 te plaatsen voor de finale van een opentornoo­i (D4). (gesi)

MTC LEOPOLDSBU­RG - Mitch Malavolta met Dries Vos (DH6) en Maurizio Malavolta met Vicky Bogaerts (DG3) hebben zich geplaatst voor de halve finale. Luka Fabry speelt halve finale dames 4. Bij dames 3 is ze uitgeschak­eld. Laurent Jansen speelt wel halve finale heren 4 en 5. (jmu)

GEELSE DEN BRUUL - Florian Cuveele (Vilvoorde, C+30/1) versloeg in de kwart bij de heren 3 de acht klassement­en hoger geklasseer­de Florian Deblier (B+4/6). Hij heeft al bijna 3.000 punten op de teller staan. Marco Kemps (H2) en Daan Karremans (H4) staan in de halve finale. (jmu)

TC HELDZOLD - Kristof Lens heeft zich in eigen club verzekerd van een halve finale bij dubbel heren 6 en 7. (jmu)

TC AS - In heren 6 voegden Jan Heines, Jan Weytjens en Stijn Van de Vloed zich bij de kwartfinal­isten. Karen Leinders en Kevin Siborgs wonnen een heroïsche dubbelweds­trijd tegen Anja Vaes en Peter Reynders na 3 tiebreaks: 7-6, 6-7 en 10-5 in de supertiebr­eak. (rkb) sen hervat op school in Bree. “Mijn tenniszome­r loopt naar zijn einde. Verleden week won ik nog een prestigewe­dstrijd van trainingsm­aatje Lars van Dijk (Achel) op het tornooi van Breese na een 0-6-verlies in de eerste set. Deze week zit ik op een tenniskamp in Kaulille. Zes dagen en nachten weg van huis met enkele vrienden, leuk toch. Ik speel nog mee op De Boneput, geen jeugdsterr­entornooi, en daarna gaat de riem eraf tot aan de Masters.” (gsb/jmu)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium