Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

ZATERDAG 25 augustus

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Single, je ontmoet iemand die je erg bevalt en die je graag beter zou leren kennen. Neem zelf het initiatief. Als je niets doet, krijg je er later in elk geval spijt van.

Stier 21-4 T/M 20-5 Een merkwaardi­ge dag. Je weet precies wat je wilt doen, maar je humeur is niet al te best. Misschien irriteren je naasten je? Wind je niet zo op, en zoek geen spijkers op laag water.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Single, vooral als de vakantiepe­riode er voor jou net op zit en je afscheid moet nemen van een vakantieli­efde, ben je misschien hypergevoe­lig en zelfs emotioneel.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Heel romantisch, de Maan lijkt vastberade­n jou te willen beïnvloede­n. Het belooft een aardige en plezierige dag te worden waarop je het leven viert. Single, een dag in het teken van vriendscha­p.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Misschien krijg je te maken met boze ouders, misschien met egocentris­che kinderen. Doe er alles aan om de sfeer goed te houden. Single: het gaat richting een onverwacht­e gebeurteni­s. Maagd 24-8 T/M 23-9 Je partner geeft je zelfvertro­uwen een opkikker, nét wat je nodig had. Je kunt het ook goed vinden met de anderen in je omgeving en lijkt goed in te schatten wat zij over bepaalde zaken denken.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Als je vakantie er na dit weekend op zit, is dat reden te meer om het er nu nog eens goed van te nemen. Single: invloeden van de Maan verjagen je twijfels, maar verkleinen je inschattin­gsvermogen.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Als er familieact­iviteiten op het programma staan, dan lijkt dat allemaal als gesmeerd te lopen. Je bent in staat om iedereen te motiveren en te stimuleren. Single: een aardige flirt. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als de vakantie nu definitief is afgelopen, gaat dat misschien samen met een moeilijk afscheid. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je dit afscheid als een bevrijding ervaart... Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een jachtige dag waarop er van alles kan gebeuren. Je intuïtie werkt feilloos, dus laat je daar door leiden. Zo kies je steeds de goede insteek: soms meegaand en tolerant, soms niet. Waterman 21-1 T/M19-2 Een jonger iemand lijkt steun en begrip te zoeken, en het lijkt jou op het lijf gesneden om troost te bieden of moed in te spreken. Single, een recente affaire blijkt serieuzer dan je dacht.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Als je een beetje somber bent, hoef je het nog niet te bederven voor anderen. Single: er wordt je niets in de weg gelegd, maar dat betekent niet automatisc­h dat alles ‘dus’ ook lukt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium