Het Belang van Limburg

FC LIMBURG

-

BOCHOLT: Omdat men bang is dat de hoofdtribu­ne het zou begeven, heeft het Antwerpse stadsbestu­ur Berchem Sport verboden om de eerste competitie­match in eigen huis tegen Bocholt te betwisten. De partij zal dus zaterdag om 19.30u op de Bocholtse damburg doorgaan. De Noord-Limburgers misten in hun laatste oefenduel op Pelt niet alleen Ella Ella maar ook de licht geblesseer­de Wouter Scheelen en Dion Watson. Ook Christophe Bertjens die deze week voluit mee zal trainen, werd uit voorzorg nog gespaard. (edst)

HERK FC: Herk FC (1prov.) wordt 70 jaar. Komende vrijdag vieren ze dat met een groot bal en een opmerkelij­ke actie. De inwoners van Herk-de-Stad krijgen allemaal een gratis abonnement voor het hele seizoen. (jfz/pivan)

LINDELHOEV­EN VV: Lindelhoev­en (2A) heeft recent een nieuwe website in gebruik. Daar vinden supporters en spelers het voetbalnie­uws op van alle LHVV-ploegen in competitie en van de veteranen. www.lindelhoev­envv.be/ (path)

THES B: Aäron Vanmechele­n vervoegt in laatste instantie de gelederen van THES B (3A). Hij komt over van KFC Bouwel. (krth)

OPITTER: In opvolging van Bram Dreesen die wel nog actief blijft binnen de werking, heeft Opitter (3B) Fons Boelanders verkozen tot nieuwe voorzitter. (edst)

HERKENRODE: Stijn Celus was bij de pinken in de match tegen Borgloon. Hij scoorde driemaal voor Herkenrode dat won met forfaitcij­fers. (nm)

 ??  ?? Stijn Celus. FOTO KH
Stijn Celus. FOTO KH

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium