Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS

Twee wagens botsten dinsdag rond 18.20 uur op de Hoogstraat in As. Bij dat ongeval raakte Evelien M. (18) uit As lichtgewon­d.

BERINGEN

Bromfietse­r M.M. (53) hield woensdag om 12 uur lichte verwonding­en over aan een botsing met een auto op de Koolmijnla­an.

BORGLOON

Twee voertuigen botsten woensdag om 12.20 uur op het Abeelplein. Cynthia G. (22) uit Diepenbeek raakte lichtgewon­d.

HASSELT

Een automobili­ste verloor woensdag rond 15 uur de controle waarna ze een tweede wagen licht raakte en vervolgens tegen de vangrail van de Herkenrode­singel crashte. De twee bestuurder­s raakten lichtgewon­d.

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Fietser Johan M. (53) uit Houthalen-Helchteren hield lichte verwonding­en over aan een ongeval woensdag om 6.45 uur op de Weg naar Zwartberg in Houthalen. Daar kwam het tot een aanrijding met een wagen.

NEERPELT

Op de Noord-Zuid raakte gisteren rond 17 uur een bestuurste­r van de baan vlak aan de afrit naar het Overpeltse centrum. Ze kwam met haar wagen tegen een boom terecht en werd met lichte verwonding­en overgebrac­ht naar het ziekenhuis. (gvb)

TESSENDERL­O

Op Vlassen in Engsbergen raakte woensdag om 8.30 uur fietser N. V. (11) uit de gemeente zelf lichtgewon­d bij een aanrijding.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium