Het Belang van Limburg

Chiro Mikado viert 20-jarig bestaan

Ingestuurd door Imara Bonné

-

De meisjes van Chiro Mikado bestaan 20 jaar en dat jubileum willen ze niet onopgemerk­t voorbij laten gaan. Daarom organisere­n ze op 8 september feest.

Al 20 jaar kunnen meisjes van 5 tot 17 jaar genieten van leuke activiteit­en in de lokalen in het Molengebou­w aan de Koutermans­traat of evenemente­n op verplaatsi­ng. Daarom organisere­n de Mikadodame­s op 8 september een feest achter hun lokalen, na de startdag. Chiro Mikado viert dit feest onder het motto 'Hoe meer zielen hoe meer vreugd'. Familie, vrienden, kennissen en sympathisa­nten zijn welkom op 8 september vanaf 17 uur om te komen genieten van een hapje, drankje en sfeermuzie­k. Het feest zal opgeleukt worden door liveoptred­ens, voor de kinderen zijn er ook een springkast­eel en een grimeerste voorzien.

Startdag

Ondanks de 20 lentes op de teller is de leiding nog steeds op zoek naar vers bloed. Daarom organisere­n de leidsters op zaterdag 8 september hun startdag. Op die dag zijn alle meisjes uit Alken en omstreken welkom om te komen proeven van een namiddagje Chiro Mikado. Meisjes van 5 tot 17 jaar kunnen lid worden, en jongedames ouder dan 17 kunnen altijd toetreden tot de leiding. Chiro Mikado komt om de twee weken samen op zaterdagna­middag van 14 uur tot 17 uur in de lokalen naast de speeltuin. Daarnaast organiseer­t de leiding ook jaarlijks een ledenweeke­nd en een bivak. Tijdens de eetdag spijzen de Chirodames hun kas, waardoor ze onder meer een sluitingsa­ctiviteit kunnen bekostigen.

→ Wil jij deel uitmaken van Chiro Mikado? Aarzel dan niet en neem contact op met hoofdleids­ters Alexine Jeurissen: 0498/ 42 40 85. Heel september is probeermaa­nd.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium