Het Belang van Limburg

“Het was niet de mooiste match ”

-

Bocholt boekte een hard bevochten zege tegen Sint-Niklaas. Met dank aan een sterke doelman Wertelaers en aan Didden en de onvermijde­lijke Bertjens voor de uiteindeli­jke orgelpunte­n.

Vooral Didden, die even voor affluiten moe gestreden naar de kant mocht, genoot van zijn treffer. “Die kwam misschien letterlijk uit de lucht vallen, maar op die hoekschopp­en hebben we wel getraind. Ik zei nog voor hij werd getrapt dat ik de tweede paal voor mijn rekening zou nemen en het geluk stond nu eens aan mijn kant. Het was misschien niet onze mooiste match, maar dat hoeft ook niet altijd, he. Vooral voor de rust was het iets te rommelig. Gelukkig bleven we na de dubbele voorsprong en de ongelukkig­e tegentreff­er kalm genoeg om de puntjes in eigen huis te houden. En het was met dat stralend zonnetje best wel zwaar.

BOCHOLT: Wertelaers, van den Putte, R. Scheelen, Didden (84’ Watson), Bertjens (89’ Maes), Vaesen, Palmans, Put (52’ Ella Ella), W. Scheelen, Vanhaen, Dieme. SINT-NIKLAAS: Merckx, Aerts, Schurmann, Emmaneel, Melens (63’ Panneel), Verheuge, Martin, Laref, Verspeeten, De Witte (73’ Ertürk), De Pauw;

DOELPUNTEN: 34’ Didden 1-0, 69’ Bertjens 2-0, 73’ Verspeeten (strafschop) 2-1. STRAFSCHOP: 73’ Verspeeten (omgezet). GELE KAARTEN: Didden, Panneel, Merckx, Verheuge. SCHEIDSREC­HTER: Schepers. TOESCHOUWE­RS: 450.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium