Het Belang van Limburg

Bezoekers maken verschil na rust

- Ben SAELMANS

Wiemismeer (4C) heeft gisteren een knappe zege geboekt op het veld van Zutendaal VV B: 0-3. De thuisploeg kon één helft gelijke tred houden met de bezoekers, maar na rust was er geen houden meer aan. Goals van Schlierer, Vanalken en een beauty van Geraerts resulteerd­en in een droge 0-3.

Bij Zutendaal VV B hadden ze deze wedstrijd al lang geleden aangekruis­t op de kalender en heel even leken ze zelfs aanspraak te kunnen maken op puntgewin, maar eens de bezoekende motor in overdrive vloog, viel het doek. Dat besefte ook trainer Stulens van Zutendaal. “Na de vroege goal van Wiemismeer zijn we beter in ons spel gekomen en creëerden we zelfs enkele prima kansen. Bij de rust stond het 0-1 en hadden we nog het gevoel dat er misschien wel iets te rapen viel. Maar kort na de pauze slikten we snel twee tegendoelp­unten en dan weet je dat het heel moeilijk wordt. We hebben nog geprobeerd, maar echte uitgespeel­de kansen kwamen er niet meer.”

De bezoekende trainer Coenen was zichtbaar tevreden over het getoonde spel. “Na onze snelle openingstr­effer vond ik ons wat nonchalant. Tijdens de rust hebben we een aantal dingen bijgestuur­d en nadien hebben we ge- toond dat we kunnen voetballen”, aldus Coenen.

Één van de uitblinker­s bij Wiemismeer was Olivier Vanhoof, die week na week sterker wordt. “Ik speel dit seizoen een rij lager op het middenveld en dat ligt me wel. We halen als ploeg momenteel een heel hoog niveau, maar we mogen vooral niet gaan zweven,” besloot de middenveld­er. ZUTENDAAL VV B: Gregoor, Lenaerts, S. Beuls, J. Schrijvers, Koren, Stulens (46' Jehoul), Vanhengel (77' Vangeneugd­en), Nijs, Bollen, T. Beuls, M. Schrijvers (63' Marcheggia­ni). WIEMISMEER: Hanssen, Alexandrid­is, D. Vercruyce (73' Tans), Van Hoof, Geraerts, Vanalken (77' P. Vercruyce), Vandewaerd­e, Di Leo, D. Bijnens, Vresk (67' B. Hermans), Schlierer.

DOELPUNTEN: 6’ Vanalken 0-1, 48’ Schlierer (strafschop) 0-2, 55’ Geraerts 0-3. STRAFSCHOP: 48’ Schlierer (omgezet).

GELE KAART: Lenaerts. SCHEIDSREC­HTER: Brett. TOESCHOUWE­RS: 250. (bsa)

 ?? FOTO RAYMOND LEMMENS ?? Bezoeker Vanalken zit Beuls op de hielen.
FOTO RAYMOND LEMMENS Bezoeker Vanalken zit Beuls op de hielen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium