Het Belang van Limburg

Familie Carna verkast van TTC Hechtel-Eksel naar TTC Paal

-

Een aantal opmerkelij­ke transfers in het provincial­e tafeltenni­s. Zo verkast ex-damestoppe­r Rebecca Gerrits naar de eerste herenploeg van Malpertuus. Ook de transfer van Johan Carna (52) van Eksel naar Paal valt op. Carna was immers het gezicht van TTC HechtelEks­el, omdat hij bij de club zowel kopman als secretaris was.

“Laat ik maar meteen zeggen dat ik helemaal niet in onenigheid ben vertrokken bij Hechtel-Eksel. Een ander bestuursli­d heeft mijn taak overgenome­n en die gaat dat goed doen”, reageert Johan Carna (C0). “Puur sportief was ik na al die jaren gewoon toe aan een nieuwe uitdaging, met gemotiveer­de spelers. Met Hechtel-Eksel hebben we lange tijd geprobeerd om in eerste provincial­e te geraken. Dat is ons gelukt, maar daarmee hadden we meteen ook onze limiet bereikt. Paal had enkele seizoenen geleden al eens gepolst of ik geen zin had bij hen te komen spelen. Toen heb ik de boot nog afgehouden. Nu vond ik de tijd wel rijp om de stap te zetten.” “Mijn zoon Jens verkast mee naar Paal. Hij gaat bij de tweede ploeg spelen. Om in eerste provincial­e te geraken, moet hij nog wat boterhamme­n eten (lacht). Hij is zopas ook voor de tweede keer vader geworden.”

Om u tegen te zeggen

TTC Paal is het blijkbaar menens komend seizoen. Naast Carna verkast immers ook Dries Steensels (B6) van TTC Schulen naar Paal. Samen met de blijvers staat daar een aardig team klaar voor eerste provincial­e? Carna: “We hebben een ploeg om bovenin een rol van betekenis te spelen. Maar ook Malpertuus heeft een ploeg om u tegen te zeggen.”

 ?? Foto DD ?? Johan Carna met zoon Jens en kleinkinde­ren Finn en Fleur.
Foto DD Johan Carna met zoon Jens en kleinkinde­ren Finn en Fleur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium