Het Belang van Limburg

“Supporters kijken uit naar volgende match”

AD Erik Gerits geniet van de sfeer in het stadion

-

“Hier willen we naartoe”, glimlachte algemeen directeur Erik Gerits. Ook hij had genoten van een memorabele avond. “Het belangrijk­ste is dat onze supporters al meteen uitkijken naar de volgende match.”

“Alles start op het veld”, beseft Gerits. De overwinnin­g tegen Anderlecht en vooral de manier waarop Philippe Clement en zijn team met een groot strijdersh­art de buit binnenhaal­den, zorgden voor een uitgelaten sfeer. Het verleidde Gerits zelfs tot een bescheiden vreugdedan­sje.

“Ik ben blij dat de tribunes goed gevuld bleven voor de ereronde van de spelers, dat hadden ze verdiend. Ik heb heel veel gelukkige mensen gezien en dat doet me plezier. We klopten met Anderlecht een club, die een budget heeft dat drie keer groter is dan dat van ons. Daar mogen we fier op zijn.”

“Maar net zoals coach Clement zijn spelers op scherp blijft zetten voor de volgende match, mogen we zelf ook niet op onze lauweren rusten. We zijn op de goede weg, maar er zijn nog enorm veel werkpunten. Te beginnen met de mobiliteit rond het stadion. We willen voor onszelf op alle vlakken de lat hoger leggen, daar werken we allemaal samen aan. Ook zaterdag heeft het OSV bijvoorbee­ld blauwe vlagjes op alle stoeltjes gelegd. Meteen na de wedstrijd hebben we al samen gezeten voor een eerste evaluatie. Donderdag zal alles nog beter moeten lopen, UEFA zet je organisati­e op scherp bij Europese wedstrijde­n. Dat kan ons alleen maar beter maken.”

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium