Turkse FC Elen

Eksel

en (2-2 bij zijn van de nul verlost. versloeg

Gruitrode.

2 2 Terechte puntendeli­ng, na een eerder rommelige partij. Cuypers rondde een knappe aanval mooi af, waarna Cox vlak vóór rust vanop de stip gelijkmaak­te. Na rust bracht Nadir de thuisploeg eerst op voorsprong en hing Michels de bordjes gelijk met een strafschop. STOKKEM: Celis, Tavormina (59' Detrez), Leenders, Peters, Kaygan (46' Gijsen), Nadir, Rojas (59' Baccus), Ben Smail, Lenaerts, Cox, Colson.

STAL: Girardi, Zevne, Michels, Ozturk, Vanzeir (75' Janssen), Bennassar, Mechelmans, Tips, Bijloos (87' Tsolakidis), Vanden Eynde, Cuypers (76' Prieto-Rojas).

DOELPUNTEN: 32' Cuypers 0-1, 42' Cox (strafschop) 1-1, 71' Nadir 2-1, 80' Michels (strafschop) 2-2. STRAFSCHOP­PEN: 42' Cox (omgezet), 80' Michels (omgezet). GELE KAARTEN: Ben Smail, Michels, Peters, Cox, Zevne, Bennassar. SCHEIDSREC­HTER: Boogaerts. TOESCHOUWE­RS: 340. (bs)