Het Belang van Limburg

Automobili­st (34) in levensgeva­ar

-

Een 34-jarige man uit Beringen heeft maandag in de vroege ochtend levensbedr­eigende verwonding­en opgelopen bij een ongeval op de 6 Septembers­traat in Lummen. Adem B. reed frontaal in op een vrachtwage­n van bpost.

De vrachtwage­nchauffeur verklaarde dat de dertiger net voor het ongeval op zijn rijvak en zelfs het fietspad reed. Hij kon met zijn tientonner een aanrijding niet meer vermijden, waarna een frontale klap volgde. De trucker bleef ongedeerd, maar de andere bestuurder was er wel erg aan toe. Adem B. werd bij de zware crash bijna uit zijn auto geslingerd. De hulpdienst­en rukten uit en ook een mug kwam ter plaatse. Zij verleenden de eerste zorgen en moesten het slachtoffe­r stabiliser­en. Vervolgens brachten ze hem met spoed over naar het ziekenhuis. De toestand van de Beringenaa­r was op dat moment levensbedr­eigend. Maandagavo­nd was zijn toestand niet veranderd.

Doordat er een deskundige van het Limburgse parket gevorderd werd om de omstandigh­eden van het ongeval te onderzoeke­n, bleef de straat urenlang afgesloten. Dat zorgde voor hinder.

 ?? FOTO TOM PALMAERS ??
FOTO TOM PALMAERS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium