Het Belang van Limburg

Fiolic debuteert met doelpunt

-

De belofteplo­eg van KRC Genk is na vier speeldagen haar ongeslagen status in de competitie kwijt. Aanwinst Ivan Fiolic debuteerde tegen Antwerp met een doelpunt, maar dat bleek onvoldoend­e voor minstens één punt. De Kroatische middenveld­er toonde zich enorm balvast en klopt duidelijk op de deur van Philippe Clement. “Het is een geweldig gevoel om een eerste keer dit mooie shirt te dragen”, aldus Fiolic. “En meteen mijn eerste doelpunt maakt mij extra gelukkig. De bal week wel af, maar hij ging sowieso binnen. Ik kijk ernaar uit om snel voor een groter publiek te spelen.” (svc)

KRC GENK: Jackers - Screciu (80’ Vandermeul­en), Adewoye, Lathouwers, Lambrix - Zhegrova, Hakkens (76’ Sierra), Reyners, Limbombe (76’ Paesen) - Fiolic - Bertaccini (60’ Nsimba). DOELPUNTEN: 4’ Mendy (strafschop) 0-1, 59’ Fiolic 1-1, 70’ Mendy 1-2.

Twee zieken - De officiële fotoshoot werd uitgesteld. Reden: Danny Vukovic en Ally Samatta meldden zich ziek. Zij trainden dus ook niet mee. (rco)

Bekermatch: onderste ring - Woensdag 26 september om 20 uur staat de bekerwedst­rijd tussen Genk en Lommel geprogramm­eerd. Enkel de onderste ring zal dan beschikbaa­r zijn voor de fans. De prijs voor een ticket bedraagt 10 euro. (rco)

Russiche ref - Het duel tussen Genk en Malmö donderdag moet in goede banen worden geleid door een Russische ref. Het betreft de 40-jarige Moskoviet Alexey Eskov. De man is internatio­naal scheidsrec­hter sinds 2011. In dat jaar floot hij het Europese duel in de voorronde van de Europa League tussen Turku en Westerlo. (rco)

 ?? FOTO JEFFREY GAENS ?? Het eerste doelpunt van Fiolic leverde geen zege op.
FOTO JEFFREY GAENS Het eerste doelpunt van Fiolic leverde geen zege op.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium