Het Belang van Limburg

Asnong: hattrick in 17 minuten

-

Met drie goals in zeventien minuten droeg de Zonhovense centrumspi­ts Oli Asnong, die de voorbije twee seizoenen telkens goed was voor zestien potten, meer dan z’n steentje bij voor de 3-1-winst van Melo (1prov.) tegen Herkol..

“Plots drie keer scoren is voor mij toch een hele opluchting, want in de voorbereid­ing lukte het me maar één keer”, zegt de KBC-bediende uit Kermt. “In totaal zit ik nu aan vier goals. Maar topschutte­r worden is zeker geen doelstelli­ng, al besef ik goed dat van een centrumspi­ts goals verwacht worden.” Met zes op negen heeft Melo een beduidend betere start genomen dan een jaar geleden (toen nul op negen, nvdr).

“We hebben ook een goed geheel en als iedereen top is, moet de top vijf in onze mogelijkhe­den liggen. Maar we steken niet boven de andere ploegen uit. Elke match zal moeten gespeeld worden. We hebben een goede voorbereid­ing achter de rug en onze eerste match tegen Beringen was schitteren­d. In Koersel was het dan weer heel wat minder. Koersel zakte goed in blok terug. Daar zijn we moeilijk doorheen geraakt. Herkol speelde ook erg gegroepeer­d en we hadden het moeilijk vóór de rust. Maar na de eerste goal kregen we meer ruimte en die hebben we goed benut.”

“Nu volgt Park en dan komt BreeBeek, twee ploegen van wie veel verwacht wordt. Dat worden ongetwijfe­ld twee lastige matchen, maar we moeten naar onszelf kijken en alles geven. Als iedereen goed z’n ding doet en top is moeten er toch wat puntjes inzitten voor ons.”

 ?? FOTO KH ?? Olivier Asnong.
FOTO KH Olivier Asnong.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium